Olen pariin otteeseen kertonutkin teille Mádaran tuotteista (tässä ja tässä), kuinka pidän niiden raikkaudesta ja luonnollisuudesta. Ihon on voinut koko talven hyvin ja olen käyttänyt pelkästään luonnonkosmetiikkaa sen hoidossa. Mádaran tuotteet muodostavat perustan ihonhoidolleni.

Halusin kertoa teille, että Sokoksella vietetään 8. – 14.2. kauneuden ja hyvän olon teemaviikkoa. Mádara on mukana tällä hyvän olon teemaviikolla sekä Sokoksen kuukauden kuvastokampanjassa. Sokoksen Mádrara-kuvastokampanjatuotteina ovat puhdistusmaito ja SOS-voide, molemmat aivan mainioita talven kuivattamalle iholle.

Sokoksen kuvastokampanjassa (voimassa 25.2. saakka) on myös Time Miracle-sarjan tuotteita. Näitä voin lämpimästi suositella. Ihoni ei tunnu ollenkaan kuivalta, mitä se yleensä talvisaikaan tuppaa olemaan. Olen jopa voinut vähentää meikkivoiteen määrää ihon tasoittumisen myötä. Se on minulle ainakin iso plussa, sillä pidän erittäin luonnollisesta meikistä.

Kuvastokampanjan lisäksi tällä viikolla (8.-14.2.) on Helsingin keskustan
tavaratalossa Mádaran promopiste. Paikalla on Mádaran asiantuntija ti-pe
11-19, la 10-17 ja su 12-18. Hän auttaa oikeiden ihonhoitotuotteiden
valinnassa. Lisäksi kampanjaviikon ajan Sokos-tavarataloissa on erikoistarjouksena Madaran PEEL-naamio.

Tähän kampanjaan liittyen minulla on teille (Helsingissä liikkuville)
 lukijoilleni ihan mahtava yllätys!

Sokoksen Helsingin tavaratalon Mádara-pisteelle on varattu 100 kpl yllätyslahjoja blogini lukijoille. Mikäli siis pääset käymään tämän viikon aikana tuolla Madara-pisteellä, pyydä Mádara-asiantuntijalta Muoti mielessä-lahjaa! Kannattaa ehdottomasti noutaa tuo ilmaispaketti, pieni itsensä hemmottelu on aina paikallaan.

”yhteistyössä Mádara”

6 Comments

 1. Puuraitti

  Kiitos vinkistä. Tänään oli sopivasti Helsinki-päivä ja paluumatkalla asemalle piipahdin ostoksilla yllätyspussukan kera.

 2. Anne

  Oi kiitos itsellesi että kävit noutamassa yllärin ja tulit vielä kiittämään ja kertomaan 🙂 tuli hyvä mieli!!

 3. Onko sinulla tietoa, kuinka pitkälle yllätyksiä vielä riittää Sokoksella? Onko niitä esimerkiksi vielä jäljellä?

 4. Anne

  Ei ole tietoa suoraan, mutta luulisin että on vielä jäljellä! Käy ihmerssä noutamassa omasi. Mukavaa viikonloppua 🙂

 5. No kävinpä siellä sitten perjantaina (kun kerrankin olin oikealla suunnalla) ja sain oman yllätykseni. Hauskaa! Samoin mukavaa viikonlopun jatkoa!

 6. Anne

  Ihana kuulla että kävit! Kiva kun tulit kertomaan 🙂 mukavaa viikkoa!