Eilisen postauksen teemasta ihan toisenlaiseen. Muotiviikkorumbat ovat taas käynnistyneet ja niinpä innostuin taas kurkistamaan omiin Pariisin kuva-arkistoihini. Ehkä toppatakkikeleista päästään pikku hiljaa ja voi alkaa ajatella värejä, muotoja, materiaaleja ja inspiroivaa pukeutumista. Nyt herättelen innostusta ja tässä teillekin pläjäys inspoa. Tällä kertaa kuvat saavat puhua puolestaan ja minä höpötän vähemmän.

Oletteko te jo innostuneet vaatekaapin editoinnista ja mikä sykähdyttää pukeutumisessa juuri nyt. Itse haaveilen tällä hetkellä uusista farkuista, pikkukengistä ja strassikoruista (!).

2 Comments

  1. Noi Guccin loaferit.. Ihanat! Pari kertaa ne jo klikannut nettikaupassa ostoskoriin, mutta vielä en ole ostotapahtumaa vienyt loppuun. Vajaamittaiset kesäfarkut löytyvät ja niiden pariksi kenkiä mietin 🙂
    – Veera

  2. Anne

    Noi on niin ihanat loaferit. Muistan kun mulla oli feikkiguccit joskus alle kaksikymppisenä, silloin ne olivat kovaa huutoa edellisen kerran. Syksyllä Pariisissa tosiaan näitä näkyi paljon ja veikkaan suosion jatkuvan kesää kohti mentäessä. Saapas nähdä sorrunko minäkin niihin. Ja tosiaan, vajaamittaisten farkkujen kanssa niin täydellinen kombo.