Muutama ihana asia tältä päivältä tässä postauksessa. Ensimmäisenä hehkutuksena sireenit, joita nappasin mukaani kukkakaupasta (Jaalalta tietysti). Voiko jo ajatella sitä kevään enteenä. Periaatteessa haluan nauttia siitä vuodenajasta jota eletään, enkä etukäteen tulevasta, mutta hei, sireenit!

Harmittaa etten onnistunut tänään kuvien kanssa paremmin, meinasin syyttää kameran säätöjä, mutta kyllähän me tiedämme että näissä asioissa se vika on käyttäjässä. Harmittaa vietävästi, mutten silti malta olla postaamatta näitä kuvia teille. Viikonloppuna keskityn kuvaamiseen taas paremmin, enkä vain sutaise jotakin.

(neule Filippa K / farkut ja loaferit Tiger of Sweden / silmälasit 3.1 Phillip Lim-Loveyewear*saatu)

Istahdinpa itsekin Eamesin keinutuoliin asukuvaa varten. Lempilookkini tässä näin. Tulevana keväänä suosikkikomboni tulee taatusti olemaan revityt farkunlahkeet, paljas nilkka ja loaferit. Gucceista haaveillen…

Saimme tänään töihin lisää kivoja paperitavaroita. Nyt tuli mm. Garance Doren postereita ja kortteja. Nämä ovat kyllä niin kivoja somisteita. Iskin itse silmäni erityisesti hennon roosaan xo-julisteeseen. Sopisi makkariimme täydellisesti tuomaan vähän söpöyttä.

Vielä muutamia kortteja Garancen sarjasta. Tällaisella muuten olisi hyvä ilahduttaa vaikka ystävää ystävänpäivän kunniaksi. Kortti itsessään on myös lahja, sillä kuka tuollaista raaskisi olla laittamatta esille johonkin.

Mukavaa viikonloppua!

14 Comments

  1. Anne

    Ekan kuvan ruutuposteri on myös Garancen kokoelmasta, sen hinta on 47 €. Todella nätit sävyt siinä.

  2. Taas tuo maljakko kummittelee kuvissa, se on varmaan jokin merkki, että se on hankittava. 🙂 Kävelevä nainen korkeissa koroissa on hauska, sillekin saattais olla täälläpäin tilaa.
    Palataan asiaan!

  3. Anne

    Palataan asiaan pian, mulla on huomenna ti vapaa, mut keskiviikkona. On varmaan sit Pocketit jo saapuneet 🙂