Miten näiden asukuvien ottaminen onkin ollut viimeaikoina ylivoimaista. Vaikkei ehkä talvipukeutuminen erityisemmin inspiroikkaan, ainakaan enää, niin onhan sitä kuitenkin keksittävä jotain kivaa puettavaksi ihan joka päiväksi, ainakin työpäiviksi. Tänään iskin kameran Maijan kouraan kun olin lähdössä hakemaan lounasta. Ulkona olisi tullut kivemmat asukuvat, mutta en hennonut laittaa häntä värjöttelemään sisävaatteissa katuolosuhteisiin, jotenka tässä nyt spottien loisteessa kuvattu arkinen asuni.

(takki Zara / Huivi Day / merinoneule Filippa K / farkut Current Elliott /
 laukku Anya Hindhmarc/ Kello Emporio Armani*saatu / tossut Adidas Stan Smith) 

Olen varovasti siirtynyt talvikengistä lenkkitossuihin, siis päivinä jolloin tulen omalla autolla töihin. Kadut ovat jo melkoisen kuivia. Mutta ah, sitä hetkeä kun saa vilauttaa nilkkoja. Olen saksinut näidenkin farkkujen lahkeet nilkkamittaisiksi. Lenkkitossujen kanssa look ei ihan pääse oikeuksiinsa, olisi täytynyt vaihtaa kuvaan loaferini, jotka siis minulla oli sisäkenkinä.

Jaksoin vaihtaa käsilaukkuakin, Stellan ketjuhihnainen laukku on kulkenut matkassani koko talven, se vaan on niin uskomattoman hyvä säällä kuin säällä. Kuiva päivä kuitenkin innosti nappaamaan tänään mukaan tuon Anya Hindhmarcin laukun. Voi miten tuollainenkin asia toi vaihtelua. Joskus alkutalvesta oli ihana pukeutua talvitakkeihin ja vaihdella niitä. Nyt alkaa tulla korvista ulos jokainen takki jonka omistan. Mutta täytyy vielä jaksaa tovi kietoutua näihin kaapuihin ja huiveihin. 
Vaatteista kun nyt jutellaan, niin ajattelin kertoa, että päätimme Monan kanssa järkkäillä muotikirppiksen. Hänellähän häämöttää muutto ja itsekin tuskailen vaatekaapin pursuilun kanssa, joten mitäpäs tässä kummempia – lyötiin tyttöjen kanssa lauantai lukkoon. Eli tämän viikon lauantaina meillä Koodissa on taas muotikirppis. Mukana ollaan tietysti me Maijan kanssa, Mona, Salla ja moni muu bloggaaja ja kiva tyyppi. Tulkaa siis paikalle, vaikka ihan moikkailemaankin. Laitetaan hösseliksi ja pidetään kiva parituntinen!

6 Comments

 1. Voi vitsi vähän turhan kaukana kirppis 🙁 Ihana asu ja kiva tuo takki. Harmi kun täällä ei ole Zara liikettä. Sieltä monesti löytää kaikkea kivaa edullisesti.

 2. Kiva blogi ! 🙂 sulla kivan rento tyyli. Mun puolesta sais olla enemmänki "arkiasuja" inspiraatioksi 🙂

 3. Anne

  Juu, sulla taitais olla vähän pitkä matka 🙂 harmitus sentään. Zara on kyllä ihan kiva, mutta totuuden nimessä aika harvoin löydän sieltä mitään sellaista pidempiaikaista vaatekaapin täytettä. Useimmat on vähän heräteostoja ja ei sit kuitenkaan niin kivoja.

 4. Anne

  Kiitos kivasta kommentista ja tsempeistä asukuvien suhteen 🙂 Kai sitä itse aina katselee vähän krittisesti omia asujaan, pitäisi muistaa ettei toiset ole vielä niihin kyllästyneet, heh.

 5. Ihania kuvia, upea takki! Vähän turhan kaukana myös itselle Turku, mutta laitahan kaikki myymättä jäänyt tavara tänne blogin puolelle myyntiin 😉 täällä ainakin yksi innokas ostaja!

 6. Anne

  Heh, laittelen kyllä välillä tänne blogikirppistäkin, mutta en ihan noita tavallisempia juttuja ehkä kuitenkaan. Olen muuten juuri aktivoitunut uuteen zadaa-apsiin, jossa voi älypuhelinsovelluksella laittaa myyntiin ja ostaa käytettyjä vaatteita. Jahka opin käyttämään sitä, niin sieltä voi ostella mun kirppisjuttuja. Käypä tutustumassa siihen 🙂