Siitä taitaa olla aika kauan kun olen viimeksi saanut julkaistua asukuvani. Tänään ennätin nappaista itselaukaisimella muutaman kuvan ennen kun lähdin töistä. Olen ollut enemmän ja vähemmän vapaalla tämän viikon. On tullut tavattua kavereita, siivottua, tehtyä blogitöitä yms. välillä tekee hyvää olla pois liikkeestä, on niin kiva taas sitten palata normaaliin rytmiin.

Ihastuin Marimekon silkkihuiviin kun se oli minulla kuvauslainassa ja päätin ostaa sen itselleni. Tällaiset asusteet ovat kyllä niin mukavia mausteita muuten tosi simppeliin pukeutumiseeni. Ihailin muuten juuri miten Anna-Sofia oli sitonut oman Marimekon silkkihuivinsa Chanel-laukun hihnaan. 

(villakangaspaita Marimekko*saatu / huivi Marimekko / farkut Acne / laukku Stella McCartney /
 silmälasit 3.1. Phillip Lim-Loveyewear*saatu / kello Casio*saatu / Takki Ganni)
Melkein jo olin ulkona loafereissa, nimittäin kun lähdin autolla töistä, unohdin nuo sisäkengät jalkaan. Ei mene enää varmasti kauaa, kun voi oikeasti tipsutella pikkukengissä. Jee.
Haluan vielä jakaa eiliseltä torstai-illalta muutaman kuvan muistoksi. Olin nimittäin vierailijana Marimekon Turun myymälässä ja tapasin aivan älyttömän ihania ihmisiä. Kaikki olivat niin innoissaan ja fiilisteltiin tietysti Pariisin muotiviikkoja ja Marimekon näytöstä. Mutta samalla muisteltiin miten jokaisen elämässä on paljon muistoja Marimekon vaatteista. Hauskinta oli tavata ihan eri ikäisiä ihmisiä, silti kaikilla oli samat fiilikset ja muistot – toisilla vain vähän pidemmältä aikaväliltä.

Esillepanoa kevään kokoelmasta joka on juuri nyt myymälöissä. Noitahan ihastelin itse Pariisissa viime syksynä.

Petrikin tuli paikalle suoraan lentokentältä ja Pariisista. Myymälässä oli tuollainen hieno taulu, jossa oli Petrin fiiliskuvia näytöksen takahuoneesta ja itse näytöksestä. Olin saanut hypistellä vaatteita jo ennakkoon, kun piipahdimme Herttoniemen tehtailla. Joten vaikken itse ollut näytöksessä, oli kiva kertoilla upeista materiaaleista, joita syyskokoelmassa tulee olemaan.

Tuo Annika Rimalan ruutukuosi kyllä ihastuttaa. Nyt aloin kyllä himoita myös vihreää silkkipaitaa. Ne muuten olivatkin illan aikana erityisen suosittuja. Monta kiikutettiin kassalle.

kuvat: Petri / Mr Coolpool  
Minä ja Turun Marimekon ihana Silja. Oli kyllä mahtavan mukavaa. Kiitos vielä Marimekon huikeille tyypeille.
Täällä on siis ollut aikamoinen viikko. Pääosassa Marimekko ja mukava Kutsu Kauneuteen-tapahtuma. Lisäksi vielä kaverin Turku-visiittiä yms. tohinaa. Josko viikonloppuna pääsisi vähän taas kotoilemaan ja rentoutumaan.
Ihanaa viikonloppua!

4 Comments

  1. Ihana Anne! Ja juuri kun ihastelin miten upea tämä sun huivi on…I want it too! 😉 Hyvää viikonloppua sinne ja super juttu, että nähdään töiden merkeissä ensi kuussa!

  2. Anne

    Huivihulluus on tosiaan iskenyt 🙂 Hyvää viikonloppua myös sinne – kuulemma säätkin ovat siellä suunnalla paranemaan päin, mutta vissiin myös täälläkin. Ja tosiaan, aivan mahtava päästä pian viettämään yhdessä päivää! <3

  3. Ihastuttava kokonaisuus nainen ruutupaidassa ja upeissa silmälaseissa (minkä merkin??)!

  4. Anne

    Kiitos Anni 🙂 nuo silmälasit ovat 3.1 Phillip Lim-merkkiset ja Loveyewear-nettikaupasta. Siellä on muuten aivan mahtavia pokamalleja, paljon upeita, joita ei optikkoliikkeistä helposti löydä. Nämäkin lasit ovat niin ylellisen laatuiset, ihan toista luokkaa kun vähän edullisemmat pokani.