Viikonloppu tuntui superpitkältä, kun minulla oli poikkeuksellisesti tänään vapaapäivä liikkeestä. Ei silti, että olisin vain maannut sohvalla ja syönyt suklaata lehtiä selaillen. Töitähän tänäänkin tein, nimittäin kuvailin Sokos-juttuja. Huomenna esittelen teille pääsiäiskattausta. Näissä kuvissa on kuvauslainassa Sokoksen uuden Coin Casa-merkin tyyny ja rasia sekä Pentikin Kallio-kulho. 

Pidän kovasti neutraalista värimaailmasta juuri nyt. Huomaan, että luonnosävyt ovat tekemässä vahvasti tuloa, ruskeita alkaa hiipiä sekä sisustukseen että omiin mielitekoihin. Olenhan beige-tyyppi, joten minulle tämä skaala sopii.

Varsinainen pointti tämän päivän postauksessa olkoon erään viisaan vanhemman rouvan toteamus tänään lukemassani haastattelussa:

”Ei se ratkaise mitä elämässä tapahtuu, vaan se miten tapahtuneeseen suhtautuu”
 

6 Comments

  1. Anne

    Eikö, tuota voi hokea itselle aina jos meinaa tulla tukala paikka.

  2. Anne

    Niin kyllä on! 🙂 Tuo mustavalkoinen tyyny on Sokokselta uutta Coin Casa-merkkiä, joka on juuri saapumassa Sokoksiin.

  3. Kaunis matto, mistä olet sen hankkinut? Mattoja on niin vaikea ostaa, ei meinas löytyä tarpeeksi hyvää.