Kiitos kaikille Lambi + Finlayson –yhteistyökilpailuun osallistuneille. Teitä oli paljon ja oli tosi kiva kuulla, että tällainen yhteistyö miellytti niin monia. Minustakin on mahtava idea tuoda arkisiin esineisiin pientä maustetta kauniin designin myötä. Aini Vaarin klassikkokuosi sopii paremmin kuin hyvin tähän päivään.

Tällä kertaa voittajaksi arvottiin Anu. Olenkin hänelle jo meilaillut ja voittopaketti lähtee pikimiten matkaan. Kiitos vielä kovasti kaikille arvontaan osallistuneille, on aina yhtä mukava lukea teidän kommenttejanne, tällä kertaa liittyen näihin Lambin Coronna-papereihin.

Enpä malta olla vielä palaamatta kauniiden Coronna-papereiden tunnelmiin uudelleen. Nimittäin kun kuvasin edellisen postauksen asetelmat, tuhrustin samalla paperin avustuksella keittiössä lempparismoothietamme.

Ohje on niin yksinkertainen ja maistuva, että laitanpa sen teillekin tässä jakoon.

Banaanismoothie
2 dl mantelimaitoa
0,5 dl vaniljanmakuista proteiinijauhetta
1 banaani (pakastettuna tai tuoreena)
2-3 taatelia
1 tl chian siemeniä
ripaus aitovanilja-jauhetta

Blendaa kaikki ainekset maistuvaksi ja ravitsevaksi smoothieksi. Mukaan voi heittää vielä muutaman jääpalan jos sellaisia sattuu olemaan pakkasessa.

Tämä smoothien teko on todella tahmaista ja suttuista puuhaa. Olenkin ottanut tavakseni käyttää alustana talouspaperia, näin valuvat aineet ja tahmaiset kuoret on helppo taiteilla suoraan roskikseen. Mieluiten pyyhin pöydän lopuksi vielä keittiösuihkeella ja paperilla. Tiedättehän, ettei kankaista tiskirättiä saisi käyttää kuin murujen ja rasvatahrojen pyyhkimiseen. Valuneet ruoka-aineet, etenkin maito yms. valkuaista sisältävät aineet tuhrivat keittiörätin ja se alkaa haista. Paperi siis kehiin kun sattuu ruokavahinkoja.

Lambi Nordic Design-kokoelman Coronna-papereita on vielä jonkin aikaa myynnissä. Jos siis mielit sisustaa näillä keittiötä ja kylpyhuonetta, kannattaa napata Coronna-papereita ostoskärryyn.

”kaupallinen yhteistyö Lambi”

window._adftrack = {
pm: 327189,
divider: encodeURIComponent(’|’),
pagename: encodeURIComponent(’Muoti mielessä / Idea’)
};
(function () { var s = document.createElement(’script’); s.type = ’text/javascript’; s.async = true; s.src = ’https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/async/’; var x = document.getElementsByTagName(’script’)[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();

3 Comments

  1. Hei, mikä tehosekoitin?
    Nimim. uutta hankkimassa 🙂

  2. Anne

    Meillä on Kitchen Aid. Ihan ok, mutta tjaa, en tiedä onko paras. Jos totta puhutaan, tykkään käyttää smoothien teossa ennemmin sauvasekoittajaa 🙂