(paita Marimekko*saatu / huivi Marimekko / farkut Current Elliott / 
kengät Prada / silmälasit 3.1 Phillip Lim – Loveyewear*saatu)

Voi miten rakastan heleyttä ja valoa. Olisipa aina yhtä ihana kuvausvalo kun taannoisena sunnuntaina. Tässä nyt esittelyssä toinen valitsemistani Marimekon vaatteista, joista juttelin Marimekko Pariisissa-postauksessa. Vaaleansininen Stiina-tunika oli niin heleän keväinen, että en voinut sitä vastustaa.  Ostin myös kuvan huivin itselleni, se on osoittautunut jo nyt mahtavaksi asusteeksi. Tänä keväänä aion saksia lisää farkkujen lahkeita, sillä rispaantuneet vajaamittaiset siniset farkut ovat kerrassaan vastustamattomia. Kuvan farkuista saatan vielä napsaista pari senttiä pois, nilkka saisi näkyä kunnolla.

Olen vähän selaillut inspiraatioksi kansainvälisiä muotiblogeja ja sivustoja. Yksi kevään selkeistä trendeistä on paitapusero. Siitä on väännetty myös mielenkiintoisia versioita, jopa olkapäät paljastavia sellaisia. Siinäpä myös yksi kevätmuodin villitys, paljasta olkapäät nilkkojen lisäksi. Siihen trendiin en taida itse osallistua, ellen sitten ihan kesähelteillä vasta. Mutta vaaleansininen paitatrendi on täysin minun mieleiseni. 

Tässä sekalaisessa postauksessa voi sujuvasti siirtyä vaatemuodista sisustustrendeihin. Ne toisaalta linkittyvät kuitenkin yhteen. Pitkään jatkunut kokovalkoisuus saa haastajan syvistä ja murretuista sävyistä. Muodikkain keittiö lienee juuri nyt harmaa. Ihailen valtavasti kauniin sävyisiä huoneita, mutta kun viime kesänä päätin meidän keittiöremontista, oli mattavalkoinen ovi ihan ehdoton valinta tähän kotiin. Keittiömme sijaitsee kodin keskiössä ja näkyy joka puolelle, niinpä sen on parasta olla mahdollisimman neutraali. Arkkitehtuurisesti kotimme ei ole sieltä upeimmasta päästä, täällä on jos minkälaista kulmaa ja vinkkeliä, joten parasta pitää muut seikat simppeleinä. Olen ollut tähän Unique Homen toteuttamaan keittiömuutokseen erittäin tyytyväinen.  Kuten olen kertonut, keittiön mallia ei ollut mahdollista muuttaa, mutta onneksi uusilla pinnoilla, sävyillä ja valaistuksella voitiin tehdä merkittävä parannus.

Artekin malliston Rockett-baarijakkara on ollut mieluinen. Ei niin nähty ja kovasti tukeva. Pidän myös sen pyöreästä muotoilusta, sopii hyvin Flosin Globall-kattovalaisimen linjoihin. Valaisin on todella vanha, se on ollut kahdessa aiemmassa kodissamme. Välillä se majaili varastossa, mutta keittiön ehostuksen myötä se laitettiin taas kattoon. Siitä tulee älyttömän hyvä yleisvalo. Ehkä olisin toivonut tähän jonkin jännittävämmän valaisimen, mutta koska hyvä vaihtoehto löytyi jo valmiina, miksipä sitä muuttamaan.

Huomenna yritän kuvata teille meidän nojatuolikankaan ja jotain muuta kivaa sisustusjuttua töissä. Sinne on tullut niin ihania juttuja.

5 Comments

  1. Onpa mahdottoman raikas ilme niin sinulla kuin keittiölläkin – näytätte molemmat tosi hyvältä! Paitapusero ja koko asu ovat aivan ihania. Juoksisin heti kauppaan hakemaan saman paitiksen, mutta lyhyen läntä kaulani estää tuollaiset kaula-aukot ja joudun tällä kertaa ihailemaan niitä kaihoten sivusta:).

  2. Anne

    Heh, tuo raikas kevätvalo auttaa aika paljon asiaa 🙂 Tykkään ihan hirmuisesti tuosta paidasta, olen vähän jemmaillut sitä vielä, mutta kohta otan sen kevätkäyttöön. Kannattaisiko kuitenkin kokeilla, tuossa kun on nappilista, jos sen avaa aika alas ja laittaa alle valkoisen topin. Tai jos ei niin onneksi etenkin tänä keväänä vaaleansinisiä paitoja on paljon tarjolla.

  3. Anne

    Oi kiitos 🙂 hassua muuten, että nämä kuvat otin vaan tarkennuspisteen hakemiseksi, enkä siis varsinaisesti yrittänyt kuvata itseäni 🙂 Tuo tuoli on ihana ja tukeva. Tässä baarituolissa korkeus menee jännästi standardikorkeuksien väliin, eli on vähän turhan korkea normaalille tiskipöytäkorkeudelle, mutta matala pystispöydälle. Meille just hyvä kun saareke on vähän normaalia korkeampi. Se matala on ihan tavallista korkeutta ja olisi tosiaan varmasti mahtava pianojakkarana, jos ei korkeutta tarvitse säätää vaan normi tuolikorkeus on hyvä.

  4. No sehän se onkin kun pianojakkarassa on hyvä kuitenkin olla korkeussäätö. Ehkä en nyt sitten viitsi pelkän ulkonäön takia vaihtaa kun nykyinen pianotuoli on kuitenkin ehjä ja toimiva.