Olipas mukava päivä. Tänään matkasin nimittäin aamusella Helsinkiin ja päivän puuhana oli mukava projekti blogikollegoiden kanssa. Siihen liittyi shoppailua ja kuvailua sekä vähän herkutteluakin. Elikkä oikein mukava tapa viettää perjantaipäivää.

(takki Zara / farkut Monki / paita Tiger of Sweden / lenkkarit Adidas /
 laukku Chanel / kaulakoru Edblad / kello Cartier /silmälasit 3.1 Phillip Lim-Loveyewear*saatu) 
Sainpas tänään myös hyödynnettyä Helsinkiä asukuvien taustana, tulee tänne vähän vaihtelua perinteiselle Linnankatunäkymälle. Asuksi valitsin rentoa ja mukavaa. Asua upgreidasi Chanelin laukkuni, jota ei ole tullut käytettyä koko talven aikana ollenkaan. Jippii keväälle tässäkin suhteessa, alan taas käyttää näitä ihania olkalaukkujani.

 

Kerran olen jo kulkenut trenssissä, mutta tänään valitsin turvallisesti vielä villakangastakin, oli aikamoinen viima aamulla. Tuo Zaran takki on palvellut uskollisesti viime syksystä saakka, mutta täytyy sanoa, ettei tästä mitään vuosikausien kumppania tule. Kunpa löytäisin ensi talvena saman tyylisen jostain ihanan ylellisestä villakankaasta. Paitsi onneksi sitä ei tosiaankaan tarvitse miettiä pitkään aikaan!

Läksin muuten kotoa ihan eri kengillä, nimittäin Acnen Jenseneillä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin niitä työpaikan ulkopuolella, eli jouduin jopa kävelemään niillä pidemmän aikaa. Kuten olin vähän pelännytkin, meni kengissä koko sen verran metsään, että tuskien poistamiseksi ostin jalkaan lenkkarit. Voisin sanoa että päädyin näihin Stan Smith-tossuihin harkinnan tuloksena, mutta totuus on, että nämä olivat ainoat valkoiset joista löytyi mun koko, tai sekin hitusen liian suuri, mutta ennemmin niin kuin liian pienet. Sen taas opin tänään. Kuvista muuten kiitos Janitalle!

Jotenka laitan myyntiin Acnen Jensen-kenkäni. Jos joku on kiinnostunut niistä koossa 36 niin meilaa. (Hinta 280 €). Kenkiä on käytetty ihan jokusen kerran, eli ovat melkein kuin uudet.

kuvat: Janita Autio (mun edit)

7 Comments

 1. Harmi ettei Jensenit sopineet :/ mulla olleet käytössä viikottain viime syksystä asti ja olleet tosi hyvät jalalle. Koko sama 38, mikä on ollut sopiva kaikissa Acnen kengissäni. Ihan lempparit olleet!
  Toivottavasti saat myytyä, kun hintapyyntökun on noin kohtuullinen 🙂
  Mukavaa viikonloppua!
  – Veera

 2. Anne

  Arvaa harmittaako. Kun ostin ne arvoin oikean kokoni eli 37:n ja ostamani 36:n välillä. Seiskat olivat niin isot, että kantapää nousi kengän sisällä ja ne eivät istuneet kunnolla. Kutoset taas istuivat kuin hansikas, mutta hitusen puristivat kärjistä. Tuumasin että nahkakenkä antaa periksi, muttei näköjään anna tarpeeksi. Uskon että jos koko natsaa niin nämä ovat tosi mukavat jalalle. Mulla on usein ollut tämä sama ongelma Acnen kengissä, samasta syystä möin aikanaan Pistolit pois, ne olivat seiskat ja taas liian isot. Harmitus. Toivottavasti tosiaan Jensenit löytävät uuden kodin, ovat niin kauniit kengät.

  Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

 3. Oi, tuo takki on niin kaunis! Jos päätät myydä niin täältä löytyy yksi ostaja ?

 4. Anne

  Hahaa, voisin ehkä myydäkin, mutta pelkään etten löydä syksyllä yhtä kivaa :))

 5. IHANA takki 🙂 ja koko asu !
  itsellä hakusessa vähän vastaavanlainen harmaa takki, mutta olen pettynyt niin monta kertaa Zaran laatuun, että sieltä en halua sitä hankkia.. (edellinen villakangastakki zarasta meni reklamoitavaksi 2kk jälkeen kun oli niin nyppyyntynyt..)

  Ja Jensenit oli omaan jalkaan tosi huonot, mutta onhan ne niin kauniit ! itse ostin &other storiesilta vastaavat ja niissä oli ainakin mun jalkaan tosi hyvä lesti (ja opiskelijabudjettiin sopivampi hinta 😉

  <3 Maria