Palataanpa taas kauniisiin makuuhuonetunnelmiin. Oman makuuhuoneen maalaus oli kyllä loistava juttu, olen ihaillut uusia laastin värisiä seiniä päivittäin. Sisustus huoneessa alkaa muotoutua, ainakin ajatuksissa. Inspiraatiota on ihana hakea vaikkapa tekstiilien maailmasta, niillä kun saa muutettua huoneen tunnelmat ihan erilaisiksi. Esimerkkinä olkoon nämä Koodissa stailatut makuuhuonekokonaisuudet. Kuvat ovat viime syyskuulta, jolloin Maija toimi päästailaajana ja kuvaajana.  Näitä kuvia kyllä katselee taas ihan mielellään, kun oman makuuhuoneen tyyli on vielä työn alla.

Kuvien seinä on tehty Tikkurilan Tunto-malleilla ja maalauksen on toteuttanut Tomi Kouvola. Upea kuviointi on saatu aikaan kahta eri sävyä sekoittaen ja työstäen. Kun tekee tällaista eläväpintaista seinää, on parasta olla mahdollisimman suurpiirteinen.

Maalaamiseen liittyen olen nyt arponut Tikkurilan 100 €:n lahjakortin. Voitto meni Amelialle:
Olemme
asuneet tässä nykyisessä talossamme jo yli vuoden, mutta kaikki seinät
ovat edelleen valkoiset eli maalattavaa riittää 😀 Varmasti aloitamme
ensimmäisenä makkarista ja lastenhuoneesta maalausprojektin 🙂
Pajon onnea voiton johdosta!

 

Comments are closed.