Pitkästä aikaa vähän Pariisin street style-kuvaa. Petrin kuvasaldo kuukauden takaiselta muotiviikkomatkalta on valtaisa. Sain häneltä nämä herttaisen ranskalaisbloggaaja Mathilden kuvat julkaistavaksi blogiini. Tykästyin nimittäin neitosen haalariasuun kovasti. Ikuisena farkkufriikkinä se tietysti pisti heti silmääni kuvavirrassa.

Mathilde on ovelasti kerrostanut vaatteita haalarin alle, näin haalarissa tarkeni vähän koleammassakin muotiviikkosäässä. Poolopaidan alla on paitapusero, sen valkoiset hihat pilkistävät raikastamaan koko tyyliä. Asussa on vaikka kuinka paljon kivoja yksityiskohtia. Poolon päälle laitetut kaulakorut esimerkiksi. Itse muistan kuinka aikanaan olen yhdistellyt samalla tavalla korut ja poolon, kenties olisi taas aika kokeilla moista kombinaatiota. Käärityt lahkeet ja samettitossut ovat myös kiva yhdistelmä.

Selailin tänään aamulla sängyssä (vapaapäivä=hidas aamu) uusinta Style By-lehteä ja siinä oli mahtava farkkuaiheinen editorial. Tällaiset kokofarkkuiset asut kaikissa muodoissaan viehättävät minua tänä keväänä todella paljon. Haalaria en itse omista (pitäisikin joskus kokeilla sellaista), mutta kokofarkkuista tyyliä voisin testata farkkupaidan ja farkkujen yhdistelmällä, elementit löytyvät tuosta heti omasta kaapista.

4 Comments

 1. Melko monta kertaa on käynyt niin, että "paras" asu on syntynyt tavallaan miettimättä tarkemmin, sopiiko tämä tai tämä, jotain rajaa sentään : )

  Mielestäni Mathilden asu on juuri sellainen, ei niin "tärkätyn" näköinen. Pidän myös tästä asusta, mutta hänen päällään, minä tuohon asuun en todennäköisesti sujahtaisi : )
  Eräs Lukijasi

 2. Anne

  Haalareita on näkynyt viimeaikoina paljon, olisikohan jossain ketjuliikkeessä, ne tuppaavat olemaan nopeimpia tällaisten villitysten tekemisessä. Ehkä Zarassa, nythän heidän nettikauppa muuten toimittaa suomeenkin.

 3. Anne

  Totta muuten, olen huomannut että ihan vahingossa monesti tulee mukavia onnistumisia. Ehkä sitä intuitiolla valitsee ne jutut missä on mukava olla.

  Pidän myös minä Mathilden asusta, vaikka haalaria en koe omaksi tyylikseni. Tosin en ole nuoruusvuosien jälkeen tainnut edes tuollaista vaatekappaletta sovittaa. Monihan kehuu haalaria ihan mahtavan mukavaksi ja käytännölliseksi vaatteeksi.

  Kiva kun kommentoit!