Perjantai-illan hupina on uusi lempparisisustuslehti ja lasillinen viinimarjasmoothieta. Pakko kyllä sanoa, että vaikka vaaleanpunainen smoothie on nätti, ei se kovin herkkua ollut. Viime viikonloppu kului humputellessa, tänä viikonloppuna aion sitten senkin edestä haahuilla. Noh, toki hommia on hitusen tiedossa myös viikonlopulle, mutta eiköhän niiden lisäksi ennätetä vähän rentoillakin. Huomenna on työpäivä liikkeessä, sitten ajattelin tehdä kevyttä siivoilua kotona – tänään en saanut aikaiseksi ja loppuilta saakin kulua vaikka netflixin tai blogien parissa.

Minulla on pyörinyt viikon aikana päässä ties minkälaisia ajatuksia…

-Valokuvakurssi innosti kovasti ja olen tiiraillut toistenkin kuvia eri silmin. Hoksasin kokeilla erilaisia kameran säätöjä. Heitin näissä kuvissa ISO-arvot suuriksi, tosin oli pakkokin kun kuvasin äsken iltahämärässä, mutta samalla testailin miten kohinalla voi tehdä kuvaan tunnelmaa. Olen aina pyrkinyt kuvaamisessa nimenomaan välttämään sitä, mutta huomasin että moni käyttää kohinaa ihan tahallaankin. Muutenkin en ole innostunut nyt teknisesti kliineistä kuvista, vaan enemmänkin tunnelmallisista ja raaemmista otoksista.

-Tarkoitus olisi postailla lähiaikoina mm. seuraavista aiheista: ihanat kosmetiikat -joita sain taannoin Jolielta ja Balmuirilta, lisää pohdintoja kuvaamisesta ja siihen liittyvä arvonta, meidän nojatuolin uusi verhoilu, kevätkengistä, keittiön kevätilmeestä, ihanista siivousjutuista jne.

-Olen taas syönyt liikaa karkkia, millä tän sokerikierteen saa poikki. Asiaa ei ole auttanut yhtään porkkanakakku – sitä jäi viime lauantailta töihin monta leivoslaatikollista. Toiset nauroi kun olen vetänyt sitä aamiaiseksi n. kolme palaa.. (joka aamu)

-Haluaisin pistokkaat (siis kengät). Tähän voisi melkein sanoa – jestas – sillä voisin vannoa joskus sanoneeni ettei koskaan enää sellaisia.

-Pakko päästä kampaajalle. Mun hiukset on sairaan pitkät, en vaan osaa päättää mitä niille pitäisi tehdä. Ja mun pitäisi löytää uusi kampaajakin kun entinen taitaa olla ulkomailla.

-Olen miettinyt somejuttuja, siis työn puolesta. Teemme yrityksille somesisältöjä ja se on superinspiroivaa. Siksi pyörittelenkin päätäni, miksi olen niin verkkainen päivittämään omiani. Hei, seuraattehan jo mun instaa, siellä olen kyllä ollut aktiivinen viimeaikoina.

-Pitäisi kuvata videoita, haluan tosi paljon koklata niiden tekemistä. Ajattelin kertoilla niissä mun ajatuksia arjen askareista ja sen sellaista maanläheistä jutustelua. Miltä kuulostaisi? Mitä haluaisitte nähdä?

Tuossa päällimmäiset aatokset tänään perjantaina koirulaisten kanssa kainalokkain istuskellessa. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua teillekin!

4 Comments

 1. Kuulostaa oikein kivoilta postausaiheilta! Tuo kuvausjuttu ja siihen liittyvä arvonta, minä jo olen mielessäni voittanut sen ja palkintona oli kuvaustuokio. Saisin ihania kuvia Almasta. 🙂 Porkkanakakku on kyllä hyvää, mutta ei sitä aamulla voi syödä, kokeile vaikka Fazerin Alku-puuroja, sitä minä syön useana päivänä viikossa, karkkeja en koskaan. Tai kyllä joskus kaverin pussista maistan ja totean, etten mitään ole menettänyt vaikken karkkeja syökään. Fazerin sinistä ostan joskus eli kerran kolmessa kuukaudessa pienen patukan. Ja jos et löydä hyvää kampaajaa sieltä Aurajoen rannoilta, niin tule tänne Päijänteen rannalle, mun alakerrassa on yksi todella hyvä kampaaja.
  Ihanaa lauantai-iltaa sinulle ja perheellesi!

 2. Anne

  Nyt vaan kun ennättäisin alkaa väsätä näitä lupaamiani postauksia 🙂 mutta tulossa on! Tuo puuro kun ei mulle käy oikein aamuisin, syön aina vasta töissä aamupalan, siellä ei voisi tehdä kuin mikropuuroa ja siitä en tykkää. Puuro pitää keittää kunnolla kattilassa. Kunpa minäkin taas pääsisin karkista eroon, pakko ainakin yrittää. Ja sinne voisin matkata kampaajalle, jos vaan matka olisi lyhyempi, mutku niin kaukana ootte.

  Kiitos toivotuksista ja ihanaa viikkoa sinulle!

 3. Huomenta!
  Joo, olen samaa mieltä, että puuro pitää keittää kattilassa. Mikropuuroja en voisi edes ostaa, koska en omista mikroaaltouunia. Eipä taida montaa kaltaistani olla. 🙂 Olisi kyllä kiva saada sinut kesällä kylään, mentäisiin syömään kylämme kesäravintolaan ja torille kahville ja mansikoita ostamaan. Koko päivä syötäisikään jotain. 🙂
  Kivaa viikkoa!

 4. Anne

  Mä oon joskus töissä testannut niitä puuropusseja joihin lisätään vaan kuuma vesi, ihan ok, mutta eihän ne voita kattilassa keitettyä versiota.

  Oi että kuulostaisi ihanalta kesäpäivältä! Katsotaan josko ajellaan kesällä sielläpäin 🙂 Eilen oltiin Jyväskylän suunnalla. Mukavaa viikkoa sinullekin!