Minulla on jatkunut mukava meno myös tänään lauantaina. Olin ensin töissä ja kun laitettiin kauppa kiinni, saimme Koodiin vieraaksemme ison joukon sisustuksesta innostuneita naisia. Iltapäivä hurahti nauraen ja jutellen – oli todella mukavaa. Aina tällaisten tapahtumien jälkeen on ihan fiiliksissä ja miettii, miksei tule useammin järjestettyä mukavia tapaamisia. Puitteetkin on valmiina, nimittäin Koodissa on helppo järjestää mitä vaan. Lisäksi tulee aina siivottua ja järkkäiltyä erityisen tarkasti. Arvatkaa vaan oliko paineita kun sisustusintoilijoita odoteltiin kylään, heh. Olimme viikolla järkänneet koko myymälän ilmeen ihan uusiksi ja viime hetkellä somistettiin vielä paikkoja. Piia Jaala sponsasi meille viellä aivan upeat kukat. Kyllä tuli nättiä. Tässä teille muutamia kuvia.

Saimme vielä paikalle ihanan Tiian maistattamaan Hardy’sin viinejä. Oli niin eleganttia kun viinintuntijakin oli paikalla. Tarjoilimme viinien kanssa perinteisesti juustoja, keksejä ja viikunahilloa. Lisäksi Tomi oli tilannut meille herkullista itse tehtyä porkkanakakkua, se oli aivan mahtavaa. 

Tämä viikonloppu jatkuu vielä huomenna menojen merkeissä. Nimittäin olemme menossa Maijan kanssa valokuvaus ”work shoppiin”. Kiva kun kaikki mukava kasaantuu yhteen viikonloppuun, sitten taas jaksaa arkea vähän aikaa.

Mukavaa viikonlopunviettoa kaikille!

14 Comments

 1. Voi miten kaunista teillä onkaan koodissa! Olette taitavia somistamaan ja sommittelemaan. 🙂 – Auroora

 2. Kivalta näyttää. Onko yläkuvan sohvapöytä kenen mallistosta?

 3. Kaunista…Toivottavasti pääsen joskus täältä itäisestä Suomesta käymään liikkeessänne ihan paikan päällä!

 4. Kaunista… kenen mallistoon kuulu se hempeä magneettitaulu, saako sitä Koodista?

 5. Anne

  Kiitos Auroora, olipas kivasti sanottu 🙂 Tätä työtä on ilo tehdä!

 6. Anne

  Oi, kiitos Suvi! Oli myös tosi mukava tavata sinut – olet luonnossa yhtä kauniin eteerinen kuin kuvissakin. Me olemme edelleen ihan fiiliksissä teidän vierailusta 🙂

 7. Anne

  Kuten yllä sanoin Suville, ollaan edelleen ihan fiiliksissä teidän visiitistä. Näistä tapaamisista saa positiivista energiaa. <3 Ja voi teidän suloisuuksia!

 8. Anne

  Magneettitaulu on Skagerakin. Sitä on muutamassa eri sävyssä, kehys on aina luonnonväristä tammea. Saa Koodista 🙂 voit meilailla meille ja kysellä lisätietoja shop@sisustuksenkoodi.fi