Pieni Pariisi-kevennys on taas paikallaan. Oli sen verran kiireinen viikon aloitus, etten ennättänyt kuvata blogiini mitään. Eilinen kului inspiroivalla ja innostavalla työreissulla, tänään taas normaali työpäivä liikkeessä. Kun levähdän, selailen usein kauniita kuvia, tällä kertaa omia otoksiani parin vuoden takaa Pariisista.

Minua viehättää kaikessa selkeät yksinkertaiset linjat ja sävyt, niitä sitten on hyvä maustaa mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tämä pätee niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. Jos katsottavaa on liikaa ei näe niinsanotusti metsää puilta. Näiden kuvien asut ovat kaikki neutraaleita; valkoista, mustaa, harmaata ja armyvihreää. Jokaisessa kokonaisuudessa on kuitenkin katseenvangitsijoita, jos ei muuten niin ainakin asusteiden muodossa.

Inspiroivaa viikkoa – toivottavasti alkaa lämmetä että päästään kunnolla nauttimaan kevätpukeutumisesta!

1 Comment