Minä en ole varmastikaan ainoa, jolla on jatkuva tarve karsia kaikenlaista ylimääräistä tavaraa. Erityisesti vaatekaapiston editointi on jatkuvaa työtä. Koska olen innostunut muodista, en voi kuvitella pitäytyväni uusien vaatteiden ja asusteiden ostamisesta, mutta jotta toiveeni maltillisesta vaatekaapistosta säilyy, on minun säännöllisesti hankkiuduttava eroon vielä hyväkuntoisista ja kivoista vaatteista sekä asusteista.

Olinkin erittäin iloinen kun kuulin uudesta Zadaa-mobiilisovelluksesta, joka on älykäs tapa ostaa ja myydä käytettyjä vaatteita ja asusteita. Zadaa-sovellus on saatavilla sekä Anroid-puhelimelle että iPhonelle. Itsekin kirjauduin tähän sovellukseen ja tutustuin innolla sen ominaisuuksiin. Laitoinpa jo vähän vaatteita ja asusteita myyntiinkin sinne. Zadaa:ssa luot itsellesi profiilin, jossa käy ilmi kokosi, vartalotyyppisi ja tyylimieltymyksesi. Älykäs sovellus osaa poimia tarjonnasta sinulle sopivat ja mieluiset vaihtoehdot. Eli sinulta säästyy aikaa juuri oikeiden löytöjen poimimisessa.

Myyjänkin kannalta sovellus on näppärä, voit ottaa tuotteista kuvat heti puhelimen kameralla sovelluksen sisällä, tämä sujui todella näpsäkästi ja kätevästi. Vaatekaapin editointi ja tuotteiden myyminen tulee suoritettua paljon useammin, kun prosessi sujuu helposti, näin ainakin minulla.

Itse myyntitapahtuma hoituu Zadaan privaatin chatin avulla, joka aukeaa heti ostoksen maksamisen yhteydessä. Näin esimerkiksi tuotteiden noudosta tai toimituksesta voidaan sopia myyjän ja ostajan kesken. Maksu hoidetaan turvallisesti pankkikortilla Zadaa-sovelluksen avulla. Raha siirtyy myyjälle vasta kun ostaja on ilmoittanut vastaanottaneensa tuotteen.  Zadaa myös palauttaa ostajalle rahat, mikäli tuote jää saapumatta, tai se ei vastaa siitä esitettyjä tietoja.

Zadaa haluaa tarjota myyjälle ja ostajalle turvallisen, helppokäyttöisen ja älykkään tavan ostaa ja myydä tuotteita.

Itse olen nyt aivan innoissani tästä sovelluksesta. Omasta profiilistani löytyvät mm. kuvissa näkyvät jakku ja pantterikuosinen DAY:n laukku.

Omassa vaatekaapissani alkaa olla jo maltillinen määrä tavaraa. Vielä kun saan siivotua ja järkkäiltyä kaiken kauniisti, alan olla tyytyväinen. Nyt rekeillä on vielä sekaisin lämpimiä neuleita ja kevään lämpöä odottelevia toppeja. Aion ehdottomasti varata yhden päivän itselleni ja organisoida kaikki mieluisat vaatteeni kunnolliseen järjestykseen. Nyt niille on kunnolla tilaakin.

Suosittelen tuulettamaan vaatekaappia ja tutustumaan Zadaa-sovellukseen, tosi kätevä tapa myydä ja löytää itselleen uusia juttuja.

”kaupallinen yhteistyö Zadaa”

4 Comments

  1. En varsinaisesti pukeudu muodin mukaisesti, mutta tämän sovelluksen lataan ehdottomasti. Tiedä, mitä löytöjä tulee tehtyä ?

  2. Oi mikä hauska sovellus! Voisihan siellä tehdä kivoja löytöjä, mutta itsellä ei taida olla sinne mitään myytävää, kai siellä myytävät tuotteet pitäisi olla jotain merkkituotteita. Ja kohta sovelluskauppaan. ?

  3. Anne

    Kiva kuulla että latailet, on kyllä tosi kätevä ja helppo käyttää.

  4. Anne

    Höpö höpö, lataa ihmeessä sovellus, siellä on juuri kivan hintaisia löytöjä ja on mukava katsella mitä toisilla on myynnissä. Samoten tosi kätsy tapa myydä omia juttuja eteenpäin. Nyt kun olen testannut niin tosi näppärästi toimii. 🙂