Arkipäivien asut ovat parhautta näin kesäilmoilla. Voi valita kaapista päälle jotain mukavaa, eikä tarvitse miettiä kummemmin paleltaako. Lähinnä voi tulla kuuma, mutta sehän ei minua haittaa. Veikkaan, että tulen käyttämään tänä kesänä paljon kepeitä puuvillaisia paitoja. Farkuista pidän tiukasti kiinni, vaikka ehkä ihan kuumalla helteellä saatan valita jotain kevyempää ylle. Lenkkarit vaihtuvat jo nyt usein kevyempiin ballerinoihin. Sandaalit olisi vielä täksi kesäksi ostettava.

 

Sain vihdoinkin vaihdettua pikkulaukun käyttööni. Tuntuu kun olisi saanut ihka uuden laukun. Tykkään keveästä Chloéstani edelleen todella paljon. Tällä kertaa pikkukukkarona on isännältä lainaamani LV:n versio. Sen ruskea Damier-kuosi sopii nätisti beigen laukun sävyyn. Pitäähän kukkaro ja laukku mätsätä.

 (paitapusero Maison Scotch / farkut Monki / tossut Adidas / neuletakki Gina Tricot
/ kello Casio*saatu / silmälasit 3.1 Phillip Lim – Loveyewear*saatu / laukku Chloé)

Kävin muuten tänään kaupungilla etsimässä itselleni valkoisia farkkuja. Sovitin monessa myymälässä vaihtoehtoja, mutten mistään vielä löytänyt mieleisiäni. En haluaisi sellaisia sukkahousumaisen tiukkoja versioita, en kovin riekaleisia enkä bootcuttejakaan. Jos olette bonganneet jostain hyvät valkoiset farkut niin vinkatkaahan!

Farkkujen sijaan käväisin naapurikaupassa Elementissä ja ostin nuo ihastuttavan keveät Samsoe Samsoe-merkkiset liivit. Minulla on tuommoiset jo mustana ja koska ovat ihan supermukavat ja kauniit ostin tänään myös puuterinsävyiset versiot. Näille suositus jos olet etsinyt kepeitä kauniita braletteja. Noissa on pieni koko, kannattaa valita normikokoa yhtä suuremmat.

Tällaiset vaatepohdinnat maanantaille. Kivaa viikkoa!

6 Comments

 1. Ihana asu jälleen ja aaw, olen niin rakastunut tuohon laukkuun, että pakkohan se oli itsellekin tilata! x

 2. Anne

  Kiitos tyyliguru 🙂 Oi, Chloen laukut on niin ihania, varmasti olet tähänkin tyytyväinen.

 3. Hei,
  minkä valmistajan tuo ihana palmikkomatto on? Ja onko matto puuvillaa? Nimim. sama sohvapöytä jo kotona… 🙂

 4. Anne

  Kiitos Jonna 🙂 kyllä tuollaisessa mukavassa perussetissä on aina ilo olla.

 5. Anne

  Heippa, sulla on sitten kiva sohvapöytä 🙂
  Matto on Linie Designin ja nimeltään Comfort. Materiaali on ihanan paksua ilmavaa villaa – eli pehmoinen ja helppohoitoinen.