”kaupallinen yhteistyö Sokos”

Tiedättekö, en ole vuosikausiin omistanut itse kunnon uikkareita. Silloin harvoin kun pukeudun uimapukuun, käytän ikivanhoja mustia bikineitäni. Olen pitkään tuumaillut ostavani kokouimapuvun ja sain aiheeseen vähän lisätuntumaa Sokos-yhteistyön merkeissä, kun teemana oli rantapukeutuminen.  

Kokouimapukuja oli monen tyylisiä, valitsin kuviin siroja ja naisellisia malleja, kuten s.Oliverin mustavalkokuvioisen uimapuvun. Tähän samaan sarjaan kuului myös ilmava rantahame, jonka saa kätsysti sutaistua uikkareiden päälle. Kokonaisuus on minusta tosi elegantti. Ja mikä setti esimerkiksi rantalomalle. Tai vaikka ihan omalle pihallekin, jos haluaa makoilla uikkareissa aurinkotuolilla ja kun nousee ylös ihailemaan puutarhaa ja ehkä poimimaan muutaman kukan maljakkoon, voi sujahtaa hameen suojiin.

Jos käytän bikineitä vaikkapa rannalla, tykkään täydentää kokonaisuutta esimerkiksi farkkusortseilla. Viime kesänä tuli nimittäin piipahdettua usein myös lähiuimarannalla ja silloin esiinnyin bikineissä, jotka oli täydennetty farkkusortseilla. Oli jotenkin varmempi olo. Kuvan coolit farkkusortsit ovat Sokoksen Ralph Laurenin osastolta ja bikinit Sokoksen uimapukuosastolta Freya-merkkiset. 

Näitä kuvaustuotteita valitessani ihastuin myös ilmavaan kaftaaniin. Itselläni ei ole koskaan ollut tuollaista kepeää kesävaatetta. Nyt täytyy vakavasti harkita tällaisen hankkimista, sillä olisihan tuo hellesäällä paljon elegantimpi uimapuvun päälle vetaistuna kun vaikkapa t-paita ja trikoohousut, joita olen itse suosinut. Kesäasuissa voi olla vähän naisellisuutta. Turkoosi kaftaani on Sokoksen oman merkin Aventuran. Kesällä ei passaa olla auringossa kauaa ilman päähinettä. Omia suosikkejani ovat erilaiset olkihatut, kuten kuvan KN-merkkinen lierihattu. Lukeminen sujuu paljon kätevämmin, kun hatun lieri varjostaa kirkasta paistetta.

Kesäkassi kuuluu myös rantavarustukseen. Kuvan tyylikäs laukku on Marc o´Polon ja se sopii vaikka kaupunkilaukuksikin, niin jämäkkää tekoa se on. Ihana kukallinen uimapuku on Tommy Hilfigerin. Minulla on muuten aina jouten ollessani jokin lehti hyppysissä. Jos makoilen rannalla, istuskelen puutarhassa tai sohvalla, yleensä käden ulottuvilta löytyy lukemista.

Onneksi nyt on luvattu taas aurinkoisia kelejä, tulee varmasti oltua ainakin pihalla, jos ei rannalle ennätä mennä päivää paistattelemaan.

Viihdyttekö te kesällä uimapuvuissa ja tuleeko otettua aurinkoa?

Comments are closed.