Sen jälkeen kun muutettiin pois keskustasta, olen löytänyt luonnon uudelleen. Nyt en voisi kuvitella haluavani täältä takaisin keskusta-asumiseen. Rakastan asuinympäristömme luontoa, sieltä löytyy niin metsää, niittyä kuin merenrantaakin.

Nappailin näitä kuvia muutama päivä sitten iltalekiltämme. Maisemakuvausta täytyy kyllä harjoitella tänä kesänä enemmänkin. Lenkillä kuvissa vilahtava pipopää meni kovaa vauhtia edelläni ja hyppeli paikallaan aina kun joutui odottelemaan kuvaamiseni takia. Joillakin vaan sitä energiaa riittää, heh. No hän vetikin paljon pidemmän lenkin kuin minä.

Ihana kun kesä tulee!

2 Comments

  1. Ihanat maisemat! Joskus olen ajatellut, että pitäis lenkille ottaa kamera mukaan ja kuvata maisemia, mutta ilman koiria tulee harvoin lenkkeiltyä ja koirien kanssa kuvaaminen on mitä sattuu. Pitää kesällä ryhdistäytyä. ?

Write A Comment