Uskokaa pois, blogiin on tulossa muutakin juttua kun makuuhuoneen fiilistelyitä. Mutta minun on pakko vielä jatkaa hetki tätä aihetta, olen nimittäin saanut taas pari asiaa eteenpäin vasta maalattuun makuuhuoneeseemme. 
Pitkään harkittuani, päädyin tilaamaan sänkyyn topatun päädyn. Löysin mieluisen version Interfacelta, päädyn nimi on Head. Tätä saa valitsemallaan kankaalla ja me päädyimme villakankaaseen, sävyksi valikoitui (isännän päätöksellä) flanellinharmaa. Itse tuumasin ensin astetta vaaleampaa sävyä, mutta olen iloinen että toisen ehdotuksesta sävyksi tuli astetta tummempi. Käytän enimmäkseen valkoisia pellavalakanoita, joten hiven kontrastia on hyväksi. Harmaaseen päätyyn voisin valita myös ihanat kahisevat puuvillalakanat haalean harmaassa sävyssä, kuten kollaasin Linumin ylelliset lakanat. 
Olen myös tilannut Linie Designilta villamaton pehmentämään lattiaa. Smilla- maton ovela väritys ja kuviointi tuovat vähän mielenkiintoa. Saapas nähdä millainen sävy on luonnossa, jos ei passaa makuuhuuoneeseen, niin siirrän maton eteiseen. Kuvassa ainakin näyttää kauniilta.
Aiheellista olisi myös päivittää makuuhuoneen inhat kiiltävät kaapinovet. Tuumiskelenkin miltä näyttäisi jos ovet olisivat samaa väriä kun seinät, eli Tikkurilan Laastia. Unique Homelta saa maalattuja ovia mihin tahansa väriin maalattuna. Meillähän on heiltä keittiön kaappien ovet Tikkurilan Paperi-sävyssä ja ne ovat superihanat. Vaatekaapin ovet koristelisin Superfrontin messinginvärisillä nuppivetimillä. 
Yövalaisimet meillä onkin ihan ok, mutta vaihtelun vuoksi kelpuuttaisin kollaasin kaunottaret Tolomeojen tilalle. Saapas nähdä vaihdanko niitä, mutta aina voi haaveilla.
En halua makuuhuoneesta liian ”fiiniä”. Ylellinen tyyli ei puhuttele minua, mutta pidän silti ripauksesta naisellisuutta, sitä saa aikaan kukilla ja muilla pienillä yksityiskohdilla. Verhoja pohdin edelleen, mutta en ole vielä osannut tehdä päätöstä. Kunhan nämä jo tilatut yksityiskohdat saadaan paikalleen, voi taas katsella mitä joukkoon lisätään. 
Nyt ulos ja aurinkoon!

7 Comments

 1. Ihana tuo sängynpääty. Sitä saa varmaan tilattua teiltä Koodista? Paljonko sen hinta suunnilleen on (varmaan loppujinta riippuu kankaasta ja muista valinnoista)?

 2. Anne

  Rento tyyli on niin freesi ja raikas, sitä on helppo maustaa kukilla ja tuoksukynttilöillä 🙂

 3. Anne

  Odotan niin innolla etenkin tuota päätyä, se on taatusti aivan upea! 🙂

 4. Anne

  Sitä odotan erityisen innokkaasti. Halusin näyttävän ja upean päädyn, joka ei kuitenkaan ole liian "imelä". Plussaa siitä, että kangasta vaihtamalla ilmettä voi muuttaa. Nyt kiehtoi klassinen villakangas. Kenties tilaan siihen toiseksi kankaaksi pellavaa tms.

  Päädyn hinta 160 cm leveään normaaliin runkosänkyyn maksaa kankaasta riippuen n. 650 euroa. Päätyä saa myös leveämpänä tai kapeampana ja myös jenkkisänkykorkuisena. Tässä on myös kivaa ettei sitä tarvitse kiinnittää mihinkään, eikä kangas nojaa lattiaan jalkojen ansiosta. Siivousintoilija kiittää 🙂

  Juu Koodista saa!

 5. Ihania makuuhuonejuttuja! Ja tiedoksi, makuuhuonepostauskyllästyminen on toooodella kaukana. Seuraava jo odottelen.
  Ihanaa viikonloppua!