Sain vihdoin aikaiseksi napata muutamat kuvat Acnen Jensen-nilkkureistani, jotka siis nyt myyn. Kengät ovat superhyperihanat, mutta kuten olen kertonut, töppäsin (taas) kokovalinnan kanssa. Nämä ovat kokoa 36 ja jalkani kokoa 37 (36,5), joten en vaan voi kävellä näillä ihanuuksilla, kuten kengillä olisi tarkoitus tehdä.

Jos siis olet himoinnut näitä upeita kenkiä ja koko osuu sinulle, nyt lähtee kivalla hinnalla. Olen käyttänyt näitä yhden ainoan kerran ulkona, Helsingin reissulla, jolloin minun oli pelastettava varvasraukat litistymiseltä ja ostettava lenkkarit. Joten Jensenit ovat todella hyvässä kunnossa, sillä niitä on käytetty vain töissä sisällä muutamia kertoja.

Tallella on tietysti laatikko, muovipussit, dustbagit ja kaikki. Eli käytännössä tulee kuin uudet kengät.

Hinta Jenseneille on 280 €. MYYTY!

Meilaa minulle amelender(a)gmail.com mikäli kiinnostuit kengistä. Voit noutaa ne minulta Koodista tai postittelen tarvittaessa.

Samaan syssyyn myyn Canonin 50 mm / 1.8 objektiivin.

Hinta objektiiville 60 € MYYTY!!

Palaillaan huomenissa taas normaaleihin aiheisiin. Tämä maanantai sujui vähän nihkeästi, meni ilmeisesti vapusta toipuessa. Tosin omaan vappuuni kuului vain sima, munkit ja pihan/terassin siivous – että niin villisti mentiin. Mutta jotenkin kahden vapaan jälkeen oli vaikea palata arkiviikkoon. Tai sitten ihana aurinko sen teki, olisi vaan halunnut jatkaa pihalla oleilua.

Mahtavaa viikkoa! 

4 Comments

  1. Voi harmi, että jouduit kengistä luopumaan vaikka onneksi löysivät jo uuden kodin. Jensenien lesti on tosiaan normaalia mitoitusta vaikka yleensä Acnen nilkkurit on reiluja. Myin itsekin omat burgundyn väriset Jensenini, koska väri ei vain tuntunut omalta kengissä vaikka muuten väristä tykkäänkin. En enää raaskinut hankkia uusia normaalihinnalla (mustat harvemmin alessa), joten hankin tilalle & Other Storiesin vastaavat nilkkurit. Onhan nuo vähän kopiot, mutta aiemman kokemuksen perusteella kenkien laatu Storiesilla ihan hyvää ja nuo ovat myös hyvät jalkaan (kuten oli Jensenitkin).

    -N

  2. Anne

    Minuakin harmitti jälleen kerran, Acnen kengät ja housut eivät oikein koskaan tunnu natsaavan minulle täydellisesti kokonsa puolesta. Mutta ihana, että kengät saavat paremman kodin 🙂 Niitä other storiesin nilkkureita tunnutaan kehuvan, täytyypä katsastaa se kortti – tosin vasta syssyllä.