”kaupallinen yhteistyö Sokos”

En tiedä teistä, mutta alennusmyynnit saavat minussa aikaan aina pienen organisaatiopiikin. Päätän tarkistaa, mitä kivaa ja lähinnä hyödyllistä voisin hankkia alehintaan. Homma lähtee aina pienestä inventaariosta omassa vaatekaapissa. Nytkin olen käynyt t-paitapinot läpi, samoin farkkulaatikot ja paitapuserotangot. On paljon mukavampi suunnistaa aletarjonnan pariin, kun tietää mitä ehkä kannattaa omaan vaatekaappiin hankkia. Käväisin kameran kanssa alekierroksella Sokoksella. Ei varmaan ole yllätys, että pengoin tarkasti lempimerkkieni osastot. Filippa K:lla, Tiger of Swedenillä, J Lindebergillä ja muilla on taatusti minua miellyttäviä vaatekappaleita. Olen myös huomannut, että näiden merkkien aletangot hupenevat nopeiten, joten on hyvä olla liikkeellä jo nyt heti alen alettua.

Valkoiset paidat nyt vaan ovat aina ihania ja käyttökelpoisia. Jos olet etsinyt väljälinjaista ja rentoa, laadukasta kauluspaitaa, löydät sen Sokoksen Filippa K:n osastolta. Pidän noista läppätaskuista ja pystykauluksesta. Itselläni on useita Filipan paitiksia ja ne ovat olleet poikkeuksetta kovassa käytössä ja pitkän aikaa. Hyvä investointi, joka menee näin kesällä sortsien kanssa, mutta on ihan mahtava syksymmällä työpukeutumisessa.

bleiseri

Tuota Filippa K:n raidallista jakkua ihailin jo ennen kun huomasin sen Sokoksella. Ensin bongasin sen Camillen päältä instagramista ja myöhemmin tästä jutusta. Kamera olalla ei ollut aikaa sovitella vaatteita, mutta palaan vielä tarkistamaan olisiko tästä omaa kokoani jäljellä. Ihana ylellinen jakku!

sokos tiger of sweden

Tjaa, kukaan ei voi väittää että tarvitsisin lisää farkkuja, mutta aina voi sovitella. Sitäpaitsi voiko niitä olla liikaa.. Tigerin farkut ovat aina olleet itselleni hyviä, nyt himottaisi erityisesti nuo etualan siniset, harmi ettei niistä ollut minun kokoani jäljellä.

Tai t-paitoja, ei niitäkään voi olla liikaa. Sitäpaitsi pitää oikeasti tehdä puhdistus t-paitapinoihin, sillä ne vaan pinttyvät kun niitä käyttää paljon. Eli muutama freesi on aina paikallaan, paras ostaa alesta, niin yleensä teen.

Enkä tosiaan ole vielä ostanut sandaaleita täksi kesäksi. Tamariksen ruskeat sandaalit vähän houkuttaisivat, taidan palata sovittelemaan niitä.

Kuulkaas, jos harkitset laadukkaaseen trenssiin investoimista, oli Sokoksella upea Filippa K:n tummansininen trenssi alerekissä. Mahtavaa jämäkkää kangasta ja skarppi klassinen malli. Ehkei kannata ajatella syyskelejä, mutta säästettyjen eurojen ansiosta voisi vähän kuitenkin miettiä tulevaa.

Löysin jo itselleni valkoiset farkut. Mutta Filipan vajaamittaiset versiot olisivat myös hyvä vaihtoehto. 

Minulla oli kerran kuvauslainassa tuo Filippa K:n puuvillaneule, ihana krouvi neulepaita, jossa ovela leikkaus.

Kaikenkaikkiaan alessa pätee minusta ne samat ajatukset, jotka olen usein täälläkin listannut:
  • osta sellaisia vaatteita joita eniten käytät
  • ajattomat klassikot ovat mahtavia alelöytöjä
  • vaatekaapin perusjutut kannattaa pyrkiä hankkimaan aleaikaan
  • osta alesta laadukasta, jota et ehkä raaskisi normaalihintaan ostaa
  • vältä heräteostoja
  • harkitse villiä korttia – ehkä ostat jonkin yllättävän mausteen kaapistoosi
  • varustaudu kokeilemaan yllättäviäkin vaatekappaleita, voit tehdä mahtavia löytöjä

Omat aleshoppailuni on vielä tekemättä. Taidan huomenissa suunnata ilman kameraa Sokokselle sovittelemaan ihanuuksia.

Comments are closed.