luonnonkukat

Kaunista juhannusaattoa! Aamukahvien jälkeen menin talon taakse keräämään luonnonkukkakimpun, sehän kuuluu juhannukseen ihan ehdottomasti. Kukkaseppele on vielä sitomatta, mutta sellaisen ehkä teen juhannusaattoiltana ja ripustan ulko-oven koristeeksi. 

terassi

Juhannusaaton asuksi sopisi mainiosti kesäinen DAY:n paita, joka ostin Marjukalta. Kansallisromanttinen hippilook puree aina kesäisin, tässä on sitä tyylikkäällä tavalla. No ilmasta riippuen, katsotaan onko illansuussa päällä kepeä paituli vai lämmin neulepaita.

kesäkukat

Kesän kohokohtia pihallamme on pionien kukinta, joka on juuri parhaimmillaan. Sen kunniaksi nostin kevyen pöytäryhmän pionipenkin viereen, tuossa voin siemailla vaikka lasillisen roséta illemmalla. Huomatkaa koivupölli, joka on menossa talon taakse puunhakkuupölkyksi, mutta on jämähtänytkin puolimatkaan tuohon kivien viereen. Noh, hyvä paikka sytytellä illalla hyttyskynttilät, mikäli sen lasillisen nauttii tuossa.

peony

Toivottelen teille kaikille kaunista ja rentoa juhannusta!

4 Comments