”kaupallinen yhteistyö Sokos”
Eikö kesä ole parasta! Miten ihana on olla ulkona, oli se sitten pelkkää hengailua tai puuhastelua. Molemmat käyvät kun kesä hellii. Me sisustusintoilijat näemme kesässäkin mahdollisuuden somistella paikkoja fiilikseen sopivilla jutuilla. Kävin poimimassa Sokoksen kodin osastolta ihania juttuja, joilla olisi ilo somistaa omaa kotia tai joita voisi pakata tuliaispakettiin.
Nicolas Vahén muoviset purkkimukit pilleineen ovat paitsi viehättäviä, myös käteviä – itikat eivät pääse sekoitamaan juomaa. Keraaminen Coin Casan meritähti on ihana somiste kattauksissa tai kesäisessä kylppärissä. Ananas ja tonic water ovat molemmat Sokoksen ruokaosastolta.
 


Kaikenlaiset puualustat innostavat nyt. Valkoiseen keittiöön taikoo hetkessä trendikästä luonnollisuutta muutamalla puualustalla. Kuvan ihana lauta on Coin Casa-merkiltä, samoin söpö keraaminen kalakoriste. Matto on House Doctorin, ostin sen muuten itselleni ja tykkään siitä tosi paljon. En vaan osaa päättää mihin sen kotona laitan, olisi niin monta sopivaa paikkaa. Nyt se on kodinhoitohuoneen lattialla.  Mustavalkoinen tyyny ja musta maljakko ovat myös Sokoksen House Doctor-valikoimasta.Vihkoruutukuosi sytyttää aina, tässä Nicolas Vahén patalappu ja pestopurkki. Kesälukemiseksi tai tuliaiseksi voin suositella Ella Kannisen viehättävää kirjaa, sekin löytyi Sokokselta. Piipahdan usein ruokaosastonkin puolella kun suunnittelen tuliaispakettia, Järvikylän mikrosalaatit näyttävät freeseiltä kattauksen koristeina, samalla niistä voi napsia leivän päälle tai salaattiin lisämakua.

Itse suosin tuliaisviemisinä käytännöllisiä juttuja, kuten syötäviä. Coin Casan puuvillakoriin voi sujauttaa kauniita herkkuja ja keittiötekstiileitä. Myöhemmin puuvillakoria voi käyttää vaikkapa keittiön tasolla leipien säilytyspaikkana.

kaikkien kuvien tuotteet Sokos Koti

Sinivalkoiset välimerelliset keramiikka-astiat ovat Sokoksen Coin Casa-kokoelmasta. Muutamalla sinivalkoisella keramikkajutulla tuo vaikkapa terassille erityistä kesäfiilistä. Tykkään itse kasailla keittiöön ja kattauksiin tuollaisia rentoja elementtejä. Niitä tietysti täydennetään herkkusyömisillä ja luonnonkukilla.

Pieni kätevä tuliaisvinkki on myös kauniit kertakäyttöastiat. Nicolas Vahélta löytyy juuri sopivan raikkaita ja yksinkertaisia. Ostin itselleni myös nuo puiset kertakäyttökuppelot. Odotan jo kesävieraita, melkein vaan sen takia, että saan somistaa kattaukseen noita söpöyksiä. Laittelen niihin esimerkiksi marjoja jälkiruoan seuraksi tai pähkinöitä viinilasillisen kylkeen.

Minkälaisia kesätuliaisia te suositte?

1 Comment

  1. Pyrin viemään paikallisia tuotteita joihin yhdistän ruokaa tai juomaa ja tietty kukkia. Kesäaikaan suosikkejani on saunaan liittyvät asiat, kuten Hannelen tekemät pellavapyyhkeet ja saunasetti jonka suunnittelin muutama vuosi sitten. Meillä lapset ovat ihastelleet noita pillimukeja, en ole hoksannut kuvien perusteella että ne ovat muoviset. Tuollaiset olis kyllä huiput myös retkiä ajatellen..täytyy poiketa sokoksella, kiitos vinkistä!