Heipparallaa. Kuvien on tarkoitus esitellä teille ihana Marimekon tunikani. Sain valita heidän kesäkokoelmastaan jonkin vaatteen itselleni. Voitte uskoa että tuumasin tovin ja toisenkin minkä ihanuuden haluaisin. Niin ihania kun mekot ja hameet ovatkin, olen kuitenkin paitatyyppiä, joten valintani osui Cicil-tunikaan. Sen iloinen ja raikas väritys sopivat helteiseen kesään täydellisesti, samoin ilmavan kevyt puuvillakangas. Nappivalinta sanoisin.

Kuvissa halusin samalla näyttää myös Plantagenista löytämääni viikunapuuta. Olen ties kuinka kauan haaveillut tuollaisesta. Nyt pitäisi vaan päättää pääseekö puu ulos vai pidänkö sen sisällä. Lisäksi minulta puuttuu sille sopiva ruukku. Ja minkä värinen ruukku pitäisi valita…siinäpä taas päättämistä.

Osaako teistä joku kenties kertoa tarkemmin viikunapuun hoidosta tai ominaisuuksista?

—–
MARIMEKON HUIVI ARVOTTU:
Kiitos vielä hurjasti kaikille Marimekko-kilpailuun osallistuneille. Arvoin äsken palkintona olleen Laara-huivin ja sen voitti nimerkki Siinatar. Olen jo meilannut hänelle ja kertonut ilouutisen.

Comments are closed.