Oi että kuulkaas. Pitkästä aikaa tein pienen nettikauppatilauksen, ihan alen ja kesän kunniaksi. Olen yrittänyt etsiä uusia kepeitä kesäkenkiä, mielellään sandaaleita, mutten onnistunut löytämään täysin mieleisiäni täältä kotikaupungin tarjonnasta. Niinpä soin itselleni luvan tehdä nettitilauksen. Päädyin sandaalien sijasta ballerinoihin, sillä järkevänä tietysti ajattelin niillä olevan enemmän käyttöä. Balenciagalta löytyivät ihan täydelliset.

Kengät löytyivät MyTheresa-nettikaupasta ja tosiaan olivat alennuksessa. Toimitus oli tänään maanantaina, kun naputtelin tilaukseni perjantaina illalla – eli nopsaa. Kenkiä koristavat Balenciagalle tunnusomaiset niitit. Hopean sävyiset yksityiskohdat ovat jees, sillä minulla on kaksi mustaa laukkua hopeisilla ketjuilla – Stellan Falabella ja Chanel, eli molempien laukkujen kanssa nämä kengät ovat täydellinen pari. 

Yleisesti minusta ballerinoihin kuuluvat nahkapohjat, mutta meillä on töissä hirmuisen liukkaat lattiat ja olen monta kertaa meinannut liukastua nahkapohjaisilla Repetton ballerinoillani, joten näiden kumipohjille plussaa. Tietysti kumipohjaiset ballerinat ovat myös kestävämmät, yleensä kevyet baltsut tulee käytettyä kirjaimellisesti loppuun saakka.

Että sellaiset kesäkengät. Ehkä vielä zoomailen sandaaleitakin, ellen löydä jostain vanhoja omiani, jotka olen säilönyt varastoon vähän liian hyvin.

Kivaa viikkoa kaikille!

6 Comments

  1. Anne

    Tiäkkö, oon ihan onnessani näistä, just hyvät jalassa ja ihanan sirot.

  2. Anne

    Kiitos ihanuus <3 olen ihan täpinöissäni näistä. Ja onnea muuten uudesta sivusta, ihanat ovat. Olen jo muistanut päivittää uuden osoitteesi tuohon omaan sivupalkkiinikin.