diesel sandy jeans

Tiedättekö meillä töissä liikkeessä on yksi vuoden kiireisimmistä kuukausista. Lomalla ihmisillä on aikaa miettiä kotijuttuja ja toki myös matkailijoita käy todella paljon katselemassa mitä Sisustuksen Koodista oikein löytyykään. Ei ole juuri aikaa näpytellä instagramissa työpäivän aikana, eli tämä kuva on vähän poikkeus. Sen verran kuitenkin ennätin sinne somettamaan, että päivitin Koodin instagramiin tuon uuden Muuton sohvan asennuspuuhakuvan. Saatiin Maijan kanssa järkkäiltyä yläkerran tavarat paikoilleen ja taas kelpaa kun lattialla on uutta ja kiinnostavaa katseltavaa.

diesel sandy jeans
(paitapusero Lexington / farkut Diesel*saatu / ballerinat Balenciaga / 
silmälasit 3.1. Phillip Lim-Loveyewear*saatu)

Sen verran kuitenkin saatiin järjestymään aikaa, että ennätettiin napata parit kuvat. Jalassa on uudet Dieselin farkut, heidän syksyn kokoelmasta, mallin nimi on Sandy. Halusin vaihteeksi tuollaiset ihan tummansiniset tasaiset farkut, joissa on suora lahje. Mietin vielä lyhennytänkö lahkeen vajaamittaiseksi, vai pidänkö sen normimitassa. Tänään kuitenkin päätin kääräistä lahkeet rennosti ylöspäin. Syksyllä muuten tullaan näkemään paljon suoralahkeisia farkkuja, virkistävää vaihtelua pilleille.

diesel sandy jeans

diesel sandy jeans

diesel sandy jeans

Aika monta poseerausta uudessa sohvaryhmässä. Jotenkin sovin vaan asun puolesta tuohon värimaailmaan, niin oli pakko laittaa näin monta kuvaa. Miten tuollainen aivan tuikitavallinen perusasu voikin olla niin kiva, olin ihan fiiliksissä siitä koko päivän. 

diesel sandy jeans

Kuvan kalusteet ja matto ovat kaikki Muutolta. Sohva on sellainen moduliversio, josta saa vaikka minkälaisia versioita, myös siis kulma- tai divaanisohvia. Valittiin tällä kertaa rohkeamman sävyinen sohva myymälään, sillä meillä on melkein kaikki mallisohvat turvallisia neutraalin värisiä. Tokihan tätäkin saa esimerkiksi kauniissa harmaissa sävyissä, mutta onhan tuo viininpunainen aika huikea. Sohvapöytä on myös siis Muuton, siitäkin valittiin ovelin väri esille – jalat ovat sinapinkeltaiset ja kansi oregon pine-puuta. Mutta toki pöytääkin saa ihan perusväreissä kuten mustana ja valkoisena. Tuo villamatto on aivan ihastuttava, se on kuin ylellisempi versio tutusta Asko-matosta.

(paita Tiger of Sweden / farkut Acne / kaulakoru Pernille Corydon / kengät Vagabond)

Sain napsaistua vähän kuin salaa kuvan Maijasta ja hän lupasi että saan postata sen tänne. Kiitos taas Maijalle kuvausavusta. Mielelläni kuvailisin häntäkin asukuviin, niin kiva tyyli, kuten nätte.

Sellaista tänne tänään.

4 Comments

  1. Anne

    Kiitos Riikka <3
    Terkut takaisin, siellä on varmaan aivan ihanaa!!

  2. Ihanat asut teillä molemmilla ja tosi kiva kun olette rohkeasti valinneet mallikalusteisiin myös tällaisia värejä. Upeita ja inspiroivia, tosi hieno sohva! Tuo matto jäi kiinnostamaan, oikein hieno.

    Tsemppiä kesän kiireisiin!

  3. No joo, kaikkia kivoja juttuja taas kuvissa mm. tuo naulakko. Viime viikolla päätin, että hankin sen, mutta enpä nyt sitten varmaan voikaan. Vuokranantaja ilmoitti, että talo menee myyntiin, joten kohta olen koditon eikä naulakosta veneen alla ole mitään iloa. Toivottavasti kukaan ei osta tätä ikuisuuteen.