adea

En voi kuulkaas edes uskoa itseäni, olen nimittäin mennyt ja ihastunut hehkuvaan siniseen väriin. Farkuissa en laske sinistä väriksi, sillä niissä sininen ollut minulle aina ihana. Ehkä myös joissakin kuvioiduissa astioissa, skarpeissa paitapuseroissa sellainen heleä sininen jne. Mutta että menisin ihastumaan siniseen tuoliin. Niin vain tein kun töihin saapui Muutolta upean sininen verhoiltu Visu lounge-tuoli, se on pääosassa tämän päivän postauskuvissa.

muuto visu

Kun heleä väri oikean on sävyinen ja oikeassa huonekalussa, ei se näytä miltään muulta kuin hienostuneelta. Kuka olisi kyllästynyt tummansiniseen neuleeseen, tuo tuoli on sama asia sisustukselle.

monki
(paitis GAP / farkut Monki / kengät Boss / silmälasit 3.1 Phillip Lim-Loveyewear*saatu)/
laukku Anya Hindhmarc / käsikoru Syster P) 
anya hindhmarc bag

 

muuto visu

Tulipas aikamoinen kuvakavalkadi. Tarkoitus oli alunperin kuvata päivän asuni, mutta taisin vähän innostua. Olen itse napannut kaikki kuvat. Olihan taas hauskaa juosta kameran takaa ja yrittää osua tarkennusalueeseen noissa omissa kuvissani.

Mutta mutta, mitä mieltä sinisestä tuolista?


14 Comments

 1. Aivan ihana tuoli! Ja väri! Meillä on ruokapöydän tuoleina harmaita Muuton Visu tube base-tuoleja ja ovat olleet nappiostos. Ei olisi tuommoinen lounge-tuolikaan pahitteeksi.. 🙂
  Kiitoksia kivasta blogista, kiva käydä aina kurkkaamassa mielenkiintoisia tekstejä ja kuvia. 🙂

 2. Ihana väri tuolissa �� Pienet, ja vähän isommatkin, väripilkut toimivat kyllä upeasti muuten melko neutraalissa sisustuksessa. Olen haaveillut meillekin sinistä nojatuolia, mutta ei taida mahtua ��

 3. Anne

  Eikö, luonossa sininen ei ole ihan niin heleä kuin näissä kuvissa. Aivan mielettömän kiva pieni nojatuoli. Jota toki saa muissakin väreissä kuin sinisenä 🙂 Visu-tuolit ovat kyllä kauniita, minusta niissä on ajaton ja onnistunut muotoilu, ei sellainen väkisin väännetty, vaan huolella harkitun oloinen.

  Kiitos ihanasta kommentistai!

 4. Anne

  Samaa mieltä, olen kuolannut syvän sinisiä samettisohvia – sellainen kuulostaa käytössä vähän hazardilta, mutta tällaine pieni villakankainen nojatuoli olisi varmasti helpompi. Juu ja tiedän tunteen, kun haluaisi jonkin ihanan huonekalun, mutta kotiin ei vaan voi kaikkea mahduttaa 🙂

 5. Niin ihanat kuvat, että jäin selailemaan niitä ylös alas <3 🙂 Olen tullut siihen tulokseen, että tärkeintä ei ole väri vaan ratkaisevaa on pikemminkin sen sävy. Sinisestäkin on olemassa aivan upeita ja toisaalta todella tylsiä vivahteita. Tietty siniharmaa, jota on paljon suosittu kylpyhuoneissa, ei todellakaan iske edelleenkään 😉 Lisäksi vielä materiaali ja ympärillä olevat jutut vaikuttavat siihen, miltä väri tarkalleen näyttää…

 6. Näyttää yllättävän kivalta ainakin kuvissa:) Sininen ei oikein koskaan ole ollut lempivärini mutta nyt olen kelpuuttanut sitä pitkästä aikaa vaatteisiin mutten ainakaan vielä sisustukseen.

 7. Aivan ihana! Ja hyviä kuvia olet napsinut! 😀 Mukavaa alkanutta viikkoa!
  Auroora

 8. Tykkään. Itselläni juurikin tuo sininen oli jossain aiheessa sellainen, etten voinut sietää sitä. Pieninä annoksina toimii hyvin. Isona sohvana ehkä ei.

 9. Anne

  Ihansti sanottu Riikka <3

  Ja juuri samaa mieltä sinun kanssasi, sävy on niin tärkeä. Usein sen huomaa esim. joissain design-jutuissa, niissä on värit aina todella onnistuneet vs. jokin vastaava halvempi versio. Etenkin tekstiileissä huomaa heti milloin on kyse laadukkaasta kangastalosta tai päinvastoin..

  Joskus olen pohtinut, ettei rumia värejä olekkaan, kaikki on vaan kiinni sävystä ja ympäristöstä ja muotoilusta jne.

 10. Anne

  Tuoli on minusta luonnossa vielä kauniimpi. Nämä kuvat tekivät sävystä kirkkaamman kun se onkaan, sävy on syvempi ja pehmeämpi luonnossa. Muuten tuoliahan saa muissakin väreissä ja sen mutoilu on tosi onnistunut. Kaunis esine kaikkinensa.

  Mutta siis, juu sininen alkaa viehättää 🙂

 11. Anne

  Jossain vaiheessa sinistä taisi näkyä vähän liikaakin ja ei niin ihanassa muodossa, siksi se on monen kieltolistalla. Mutta näin oikein toteutettuna se on viehättävä. 🙂

 12. Auts, miten valtaisan kaunis tuoli, voi ihkujen ihku, vaalean sohvan makea ryydittäjä. Joskus sisustuskuvia katsellessa jää sellaiseen euforiseen mielentilaan, että ei silmiään irti saa, tämä tuoli ja ottamasi kuva on juuri sellainen. Meille sopisi vaikkapa parikin kipaletta noita tuoleja, tällainen kuva houkuttelee kaupoille : )
  Sirpa

 13. Anne

  Eikö, minustakin tuo tuoli on ihan superihana, erityisesti tuossa syvän tummansinisessä sävyssä (näyttää kuvissa hitusen kirkkaammalta). Vaalea sisustus usein kaipaa jotakin pientä väriä ja tällaisella sirolla huonekalulla sitä on kätevä tuoda. Tuolissa on muuten tosi hyvä istuakin 😉

  Kiitos ihanasta kommentistasi!