”kaupallinen yhteistyö Sokos”

Kesä on mitä ihanimmillaan ja juuri nyt alennusmyynnit ovat loppusuoralla, vielä voi tehdä mahtavia löytöjä. Toisaalta näillä hetkillä on saapumassa ensimmäiset alkusyksyn uutuudet. On aika virkistävää katsella mitä ihanuuksia uuteen sesonkiin saapuu. Kävin Sokos-yhteistyön merkeissä jo kurkkaamassa, mitä tavaratalon vaateosastolle onkaan saapunut ihan ensimmäisten uutuuksien mukana. Ja olihan siellä vaikka mitä kivaa, sellaista josta pääsee nauttimaan jo nyt, mutta myös tulevan syksyn aikana.

Filippa K:n osastolle oli saapunut ihania neuleita, tiedätte minun ihastukseni niihin. Pitää aina katsastaa kauden parhaat palat. Kuvan persikan sävyinen neulepaita oli aika ihana.

Pienikokoiset laukut ovat tulleet ainakin omaan pukeutumiseeni jäädäkseen. Minulla oli tapana kanniskella aina suurta laukkua, johon kertyi tarpeetontakin tavaraa. On jotenkin tosi keventävää vaihtaa pienempään kukkaroon ja meikkipussiin – ja vähentää turhat sälät laukusta. Niinpä huomaan katselevani ihastellen kaikkia pienikokoisia laukkuvaihtoehtoja. Uusi ”villitys” on isompien tote-mallisten laukkujen miniversiot, kuten tuo Calvin Kleinin ihanuus. Siinä on käsikahvalaukun kiva malli, mutta kompaktissa ja käytännöllisessä koossa.

Vosiko enää olla ilman muhkeaa neuletakkia jonka uumeniin voi sukeltaa niin kesäkautena kuin talvikautenakin. Nyt on se ihana aika, kun voi pukeutua herttaiseen pitsikoristeiseen toppiin ja viileän tullen täydentää asua muhkealla neuletakilla. Filippa K:n kylmän beige unelmaisen pehmeä neuletakki olisi varmasti mieletön pitkäaikainen hankinta. Ribattu pitsireunainen topii on Soya Conceptin mallistosta.

Mikäpä täydentäisi naisellista toppia ja pehmeää villatakkia paremmin kuin siro kaulakoru. Löysin aivan ihanan kaulakorun Edbladin mallistosta. Minulla on itselläni useampia Edbladin koruja ja olen ollut niihin supertyytyväinen, laatu on todella hyvä. Tuollainen kaulakoru olisi aivan ihana syksyllä vaikkapa mustan poolopaidan päällä. Siro koru pääsee omalle hankintalistalleni ehdottomasti.

Kuvissa on omat Dieseliltä saamani suoralahkeiset farkut, samaa mallia oli nyt saapunut myös Sokokselle. Voin hehkuttaa myös noita farkkuja, tosi freesi malli ja nyt viehättää tuollainen tasainen tummansininen sävy.

Tässä oli omia lempimieltymyksiäni loppukesän ja alkusyksyn garderobiin. Käytännöllistä, mukavaa, ajatonta ja ripaus naisellisuutta. Aika hyvä kombo.

Oletko sinä jo intoillut syysuutuuksista?

1 Comment

  1. Olen tehnyt yhden hankinnan syksyksi, ostin Porin Sokokselta alesta munakoison värisen tote-laukun. Mulla on muutama musta erityyppinen laukku/kassi ja tämä tuntui virkistävältä lisältä valikoimaan. Kivoja asuja olit valinnut!