Olen tehnyt pieniä hankintoja vaatekaappiini, sekä syksyä että toivottavasti helteitäkin varten. Tänään olin pukeutunut töissä astetta lämpimämpään asuun, sillä aamulla oli jotenkin viileän oloinen ilma, tokihan se siitä lämpeni onneksi. En kuitenkaan malttanut olla pukematta uutta Dieselin kollariani*saatu, se on niin huikea tähtiniitteineen.

Hain kaupungilla piipahtaessani jälkkäriksi smoothien. Minun on pakko todeta, etten ole vielä päässyt oikein pirtelöiden makuun. Terveelliset versiot eivät ole kovin hyviä, kun ei ole niihin tottunut ja marjaisemmat monesti aika happamia. Etsin siis vielä sitä superherkullista versiota. Tänään valitsin banaanipohjaisen smoothien, yleensä pidän niistä eniten. Mukana oli macaa ja inkivääriä. Tuli heti sellainen terveellinen olo, heh.

Sain Mr Coolpoolilta eli Petriltä Pariisin tuliaisena mm. tuollaisen kivan Vogue Paris-värityskirjan. Siinä on Voguen sivuilta tunnettuja valokuvia väritettäväksi. Ihan huikean kiva. Tosin en taida raaskia väritellä kuvia, mutta ainakin ihailen niitä. Petri oli kuvailemassa Pariisin Haute Couture-muotiviikoilla, sieltä tuli paljon kuvia ja aion poimia tänne omaan blogiini joitakin teille katsottavaksi. 

Kuvassa on myös uudet Mangon farkkuni, tästä ostoksesta voin ”syyttää” kahta suloista neitosta. Ensinnäkin päädyin Mangon aleen Marian ansiosta, kun ihailin snäpissä hänen löytöjään ja chattailtiin yksi ilta löydöistä. Toiseksi olen ihaillut Mangon farkkuja Anna Sofian jalassa, joten siinä toinen sysäys. Tosin tämä löytö ei paljon kukkaroa rasittanut alehinnalla. Nyt on taas kolmet uudet farkut kaapissa – kahdet Dieselit ja yhdet Mangot.

Pitää myös pyörtää sanani tennarien suhteen, sillä juttelin taannoin tennareista mm. erään lukijani kanssa (terkut Satu) ja sanoin että tykkään enemmän Converseista kuin Supergoista. Noh, tänään kun olin ostamassa valkoisia kangastennareita (kun en vieläkään löydä kivoja sandaaleita) niin pähkäilin kauan kummat valitsen. Päädyin kuitenkin Supergoihin, koska ne olivat jotenkin sirommat. Ajattelin meinaan kokeilla tennareita leningin kanssa. Niin, sellaisenkin olen ostanut, odottakaa vaan kun näette (se ei ole alemman kuvan pitsinen).

Mangon tilauksessa saapui myös tuollainen pitsinen mekko. Se on tosin vähän lyhyt meikäläisen koiville, niihin pitäisi nimittäin saada kunnolla sävyä ennen kuin voisin laittaa polvetnäyttävän helman ihmisten ilmoille. Koska vaate on kovin kiva, harkitsen sen pätkäisemistä puseroksi, sitten saisi laitettua housut sen pariksi.

Kuvassa myös yksi kiva kuva Vogue-värityskirjasta. Onkohan kuvassa Claudia Schiffer Vogue Paris huhtikuu 2002. Kiva muuten bongailla värityskijan alkuperäisiä valokuvia netistä.

Nyt on tullut täydennettyä vaatekaapistoa, täytyy varmaan taas tehdä pientä karsintaa myös ulospäin.

8 Comments

 1. Oikeat tennarit valitsit! Minulla on ollut Superga-tennareita jo vuodesta sata, enkä kyllä muita edes halua. Odottelen mekkokuvia. 🙂

 2. Hieno kollari..ei ihme ettet malttanut olla pukematta sitä päälle!
  Jungle juice barin smoothieista suosikkini on Maca my way. Kannattaa kokeilla!
  t. Tiina, joka iloitsee jo tulevasta kesälomareissusta Turkuun 🙂

 3. Hei toi pitsimekko on aivan ihana ! Tennareiden kanssa ja aurinkoisella säällä sulla menis tällänen lyhyempikin helma kun osaat rokata vaatteen kun vaatteen !

  <3

 4. Anne

  Jee, nyt ainakin tiedän valinneeni oikein 🙂 Täytyy kuvata mekkoa kun on aurinkoista ja nättiä ulkona, vitsit tätä sadepäivää…muutenkin niin ankeita uutisia.

 5. Anne

  Tuo kollari on ihan huikea, niin tukevaa kangasta ja hieno 🙂

  Tiedätkö kuvan smoothie oli juurikin tuo Maca my whey, oikein hyvää, paitsi ehkä vähän liikaa tottumattomalle se inkivääri maistui. Mutta veikkaan että oikein oppisin pitämään siitä kun tottuisin tujuun inkivääriin.

  Ja hei, tervetuloa Turkkuseen!

 6. Anne

  Kiitosta vaan Mango-inspiksestä 🙂 tein hyvät löydöt, nuo farkut ja mekon sekä lisäksi mustat leveät housut, jotka aion pätkäistä culottes-mittaan.

  Ja mun kintut on aika pahat, siinä ei auta edes rokkaaminen. Mut katotaan, jos saisin säärten ihon vähän nätimmän väriseksi…

 7. Olen Muoti mielessä blogin kuvien välityksellä nähnyt vallan erilaisen Pukeutuja-Annen, joten pitsimekko on päälläsi kiva nähdä. Katsellaan, miten sen yhdistelet, uskon, että tulee rennon chic.
  Sirpa

  englantia


  suomia

  chic

  englantia


  suomia

  🙂
  Sirpa

 8. Mitä ihmettä?
  Jotain ylimääräisiä sanoja on livahtanut tekstiini, ne ovat tulleet täysin ponnistelematta, mystistä…
  Sirpa