culottes housut
(college Samsoe&Samsoe / housut Mango / laukku Chanel / tossut Superga)

Kerrankin satuin puistoon kivassa asussa, kamera laukussa ja kuvaaja messissä. Miten iloitsinkaan näistä asukuvista kun näin ne, ihan tarpeeksi olen viimeaikoina napsinut asuotoksia itsekseni työpäivän tohinassa. Kyllä vaan hyvä kuvaaja ja kaunis tausta ovat asukuvissa plussaa. 

culottes Mango

Asussa on uudet culottes-housut, jotka löysin Mangon aleista. Itse asiassa nuo olivat alun perin ihan tavalliset superleveälahkeiset housut, mutta lyhennytin lahkeet culottes-pituuteen. Olin etsinyt tällaista housuhameen ja housujen välimuotoa, mutta koska olen pieni, tuntuivat kaikki mallit aivan jättileveiltä itselleni. Otin riskin ja taisin onnistua, nimittäin yleensä vaatteen malli ei kestä alkuperäisen tarkoituksen muuttamista radikaalisti, mutta näissä housuissa lahkeet ovat niin leveät, että culottes-pituus toimii hyvin. Materiaalille vielä plussaa, se on laskeutuvaa kreppiä, niin mukava päällä eikä rypisty. Tykkään niin paljon, että toivon näiden toimivan talvella paksujen sukkisten kanssa myös.

chanel bag

Olalla keikkui taas Chanelin laukkuni. Miksiköhän en ole käyttänyt sitä kovin paljoa. No onpa säästynyt vähän. Minun laukkuni on arempaa lamb skin-nahkaa. Seitsemässä vuodessa siihen on tullut pikkuisen kulumia, mutta toisaalta eivät ne minua haittaa.

culottes Mango

 culottes Mango

culottes Mango

Kuinka monta asukuvaa on liikaa. Tässä ehkä muutama, mutten malttanut poistaa ylimääräisiä. Supergan tossut ovat myös olleet ihan parhaat tällaisena ei niin helteisenä kesänä. En ole ollenkaan kaivannut sandaaleita. 

Mango culottes

Taisin saada muutaman Pokemonin kiinni. Oletteko te pelanneet sitä? Harvoin innostun mistään peleistä, mutta nyt oli pakko ladata tuo. Hauskaa hommaa.

2 Comments

  1. KIVA ASU JA UPEITA KUVIA. TOIVOTTAVASTI NÄITÄ MUOTIPOSTAUKSIA ON TULOSSA TÄLLE SYKSYLLE. VAATEKAAPPI KAIPAA PÄIVITYSTÄ JA VINKIT OVAT AINA TERVETULLEITA. ANNELI

  2. Anne

    Kiva kuulla 🙂 juu näitä vaatepostauksia on kyllä tulossa ja mahtavaa jos niistä ammentaa vinkkiäkin.