”kaupallinen yhteistyö Sokos”

Olen saanut tehdä jo todella pitkän aikaa yhteistyötä Sokoksen kanssa. Tekeminen on ollut mieluista, kun olen saanut toteuttaa itseäni vapaasti ja olen voinut nostaa esille tuotteita joista pidän paljon. Sokos on muutenkin yksi lempikaupoistani, ei pelkästään sopivan valikoiman takia, vaan myös S-Etukortin takia. Kun olen keskittänyt paljon hankintoja S-ryhmään, tulee siitä bonusta ihan kivasti S-Pankin tililleni kuukausittain. Mieluiten teen kalliimman hankinnan paikasta, josta saan ostoksesta hyvitystä rahan muodossa.

House Doctor kello, seinäkello

Sokoksen kuvasto on uusiutunut, tuotteiden lisäksi siinä on myös ajankohtaisia vinkkejä. Poimin tähän postaukseen joitakin elokuun ihanista S-Etutuotteista. Ihastelin esimerkiksi House Doctorin simppeliä seinäkelloa, jonka kullan sävyinen kehys tuo kivasti lämpöä sisustukseen. Myös metallinen tuikkukuppi on House Doctorin ja elokuun S-Etutuote.

Elokuussa on hyvä katsoa pieniä käytännöllisiä kodin tarvikkeita kuntoon, kuten sakset. Fiskarsin klassikkosaksia on myös elokuussa S-Etutarjouksena.

tiger of sweden paita

Vaatepuolen elokuun S-Etutuotteista bongasin Tiger of Swedenin laskeutuvan Dulce-paidan, tuota oli myös mustana ja roosana. Minulla on vastaavan tyyppisiä laskeutuvia paitoja Tiger of Swedeniltä ja ne ovat olleet aivan ihania käytössä, vahva suositus tälle. Sitaisin paidan seuraksi kuvaan oman Marimekon silkkihuivini, mutta noita löytyy myös Sokokselta.

tiger of sweden neuletakki

Olen itse jo ennättänyt ostaa (helteillä!) syksyksi ja talveksi paksun pörröisen villatakin. Sokoksen elokuun S-Etutuotteena on tuo ihana Tiger of Swedenin Atali-neuletakki, tuollainen on minusta ihan must-hankinta. Omaa villatakkiani olen jo innokaana käyttänyt kesämekon päällä, eli tällaiselle on kyllä tarvetta ihan vuoden ympäri. Laadukkaaseen villatakkiin kannattaa panostaa, sitä tulee käytettyä paljon.

Sokokselta tulee hankittua lähes kaikki kosmetiikat, kodin tarvikkeet ja paljon vaatteita ja ruokaa. Omat bonukseni haluan ”unohtaa” minulle se on ylimääräistä säästämistä. Toisaalta niitä rahoja voi käyttää tarvittaessa vaikkapa itsensä hemmotteluun.

Olen myös ladannut S-mobiilin, josta pystyn seuraamaan bonukseni karttumista ja S-tilin tietoja. Suosittelen latamaan sovelluksen jos et ole vielä sitä tehnyt.

Istahdin hetkeksi ruokapöydän ääreen selailemaan kaunista Sokos-kuvastoa. Pöydällä rekvisiittana elokuun S-Etutuotteista House Doctorin kauniit muistikirjat ja Arabian 24h-sarjan kaunis siniharmaa muki. Tuo väri muuten on todella viehättävä astioissa.

(Huom. postauksen linkit eivät ole mainoslinkkejä, vaan teidän avuksi)

Oletko sinä muistanut hyödyntää S-Etuja?

2 Comments

  1. Etkö ollenkaan hyödynnä ihanaa Stockmannia? Tai kaltaisianne kivijalkakauppoja Turussa? 😮

  2. Anne

    Hyödynnän ehdottomasti myös kivijalkakauppoja, juuri ostin Elementistä ihania juttuja. Stockallakin asioin. Mutta kyllä minä pyrin keskittämään ostokset Sokokselle / S-kauppoihin. Bonukset ovat sillä keinoin niin tuntuvat, että mielummin ostan saman tuotteen Sokokselta kuin muusta tavaratalosta.