Kesä on kyllä tehnyt positiivista fiilistä pukeutumisintooni. Jotenkin nyt olen ihastunut vähän naisellisempiin juttuihin, hame tai mekko on ollut päällä useampana päivänä ja Chanel-laukkukin on päässyt taas käyttöön. 

(college Samsoe&Samsoe / hame DAY / laukku Chanel / ballerinat Balenciaga)

Tässä todistusaineistoa helmojen käytöstä, asu on eilisen päivän työasuni. Dayn leveähelmainen ihanuus olisi vielä täydellisempi, jos helmaan saisi mittaa lisää, mutta menee tuo noinkin, ei sentään olla minimitassa. Ballerinat ja kellohame ovat ajaton yhdistelmä, liikaa naisellisuutta hälvensin harmaalla college-paidalla – ei nyt sentään liian sievässä asussa oltu.

Samettipintainen Samsoe&Samsoe-college on uusi ostos Elementistä. Paita on niiin ihana, ihan yhtä mahtis, kuin kaapista edelleen löytyvä Arelan sametticollege, joka yhä on yksi lempparivaatteistani. Huvittavaa että olen kuvannut Arelan collegen kaksi vuotta sitten ihan samassa spotissa kun tämän asunkin.

Pitäisi muistaa kuvata teille muutkin hameasuni, siniraitainen Ralph Laurenin mekko ja Zaran musta pitsikoristeinen mekko. Kyllä kesä on virkistänyt pukeutumista kummasti. Löysin myös vihdoin oivat culottes-housut, niistäkin täytyy tehdä postausta. Joten vaatejuttuja tulossa ihan varmasti pian lisää.

Kivat loppuviikot!

12 Comments

 1. Olen hyvin laiska kommentoija, mutta nyt on "pakko" sillä
  setti on todella kivan näköinen ja sopii sinulle erinomaisesti 🙂

 2. Anne

  Ihana kun jaksoit kommentoida 🙂
  Kiitos paljon, olen nyt oikeasti löytänyt hameet ja toivottavasti innostus niihin pysyy, kivaa vaihtelua ainaiselle farkkutyylille.

 3. Olipa hieno asu, mielenkiinnolla odotan kuvia muistakin hameasuista! Mukavaa elokuuta!
  -Inkeri

 4. Näyttääpä kivan rennolta. Itse olen huono pitämään hameita, mut ihanat culottes-housut löysin Marimekolta. Ne ovat kuuluneet kesän suosikki asusteisiin ja olisi kiva nähdä millaisia paitoja/toppeja sinä yhdistelet noihin housuihin.

 5. Ihana, naisellinen asu. Hame sopii sinulle loistavasti 🙂 Täytyy sanoa, että omaakin pukeutumista kesä on virkistänyt ja olen pukeutunut mekkoon minäkin pitkästä aikaa. Tosin vain lomalla, töihin en osaa helmoja edelleenkään laittaa. Vaatii ajatusmallin muuttamista siitä, millainen työminäni on 😀

  Ihanaa viikonloppua! Vielä on onneksi kesää jäljellä…

 6. Anne

  Kiitos Suvi 🙂 onneksi tuo helma peittää juuri ja juuri mun pattipolvet, heh. Tammi, musta ja valkoinen – täydellinen yhdistelmä aina.

 7. Anne

  Kiva kuulla ja seuraavaksi on tulossa blogiin melkein hameasu, nimittäin culottes-pöksyt 🙂 Mutta juu, pakko kuvata hankitut mekotkin. Mukavaa elokuuta myös sinulle!

 8. Anne

  Tiedätkö, löysin myös vihdoin ja viimein itselleni sopivat culottesit. Niistä postaan huomenna (la). Suosikkipaidat niiden kanssa ovat t-paita (simppeli malli), college ja pellavapaitis. Pian siis näet jo yhden version asusta.

 9. Anne

  Kiitos, viihdyn kyllä oikean mittaisessa ja mallisessa hameessa, itselleni parhaita ovat tällaiset kellomaiset helmat ja polvet peittävä pituus. Kyllä se välillä virkistää kun vetää päälle muutakin kuin farkut. Ja oot niin oikeassa tuossa työminässä, itselläkin on siinä maneereita 🙂

  Ihanat viikonloput myös sinne-toivotaan kesäistä ilmaa!

 10. Onko ballerinat liian pienet tai kuuluuko varpaiden välit näkyä?

 11. Anne

  Ei oo liian pienet, niissä on tuollainen "syvään uurrettu" malli 🙂 eli varvasvälien kuuluu näkyä.