”kaupallinen yhteistyö Harvia”
Olenkin teille kertonut, että teen yhteistyötä Harvian kanssa, sen tiimoilta palataankin hetkeksi meidän Harvian Radiant-infrasaunan pariin. Olen saanut infrasaunasta kysymyksiä, liittyen esimerkiksi saunan fyysiseen asentamiseen, joten ajattelin kertoa teille hieman miten tuollainen kompakti infrasauna toimitetaan ja asennetaan. Itse mietin infrasaunan tilattuamme, millaisessa paketissa se mahtaa tulla ja kuinka monessa osassa. Pihalle saapui yksi pitkä lava, johon infrasaunan elementit oli kasattu, eli kaksi laatikkoa.
Part of my collaboration with Harvia I have earlier  written about our Harvia Radiant infrared cabin. Now I want to tell you how it is delivered and installed. These were the issues that I was curious about – how it will be delivered and how to get it in it’s place to the house. Well as you can see it is neatly packed in a single long pallet with only two boxes.
 
Purimme osat laatikoista jo pihalla. Kaikki elementit oli valmiiksi koottuja ja niihin oli asennettu tarvittava tekniikka. Eivätkä elementit olleet painavia, mies jaksaa kantaa ne vaikka yksinäänkin sisälle.
We unpacked the boxes outside. The infrared cabin consists of few elements, that have all the necessary electronics installed. Elements are not too heavy, you can easily carry them inside the house.
Oli tosi ihana availla laatikoita ja ihastella kaunista uutta puupintaa. Infrasaunan sisäpuoli on valmistettu männynsukuisesta hemlokki-puusta, josta tulee viehko miellyttävä puun tuoksu, se oikein houkutteli odottamaan valmista infrasaunaa ja sen rentouttavaa vaikutusta. 
Actually it was really nice to open the boxes and find those wooden elements with wonderful feel and the smell of fresh wood. The Radiant infrared cabin is made of hemlock wood, which is related to pine. 
 infrasauna
Osat on kannettu sisälle ja kokoaminen voi alkaa. Ohjeisiin kannattaa aina tutustua etukäteen, näin kasaaminen sujuu vaivattomammin. Koska elementeistä löytyy lähes kaikki tarvittava valmiiksi asennettuna, kasaaminen käy näppärästi.
Here are all the infrared sauna elements ready for installing. Remember to read the instruction quide before you start assembling it. I can tell you that it makes everything so much easier and faster. And that is always the case with everything you need to put together. 
Asennuspuuhat onnistuvat yhdeltä ihmiseltä, mutta toki auttavasta käsiparista on aina etua. Osat napsautetaan toisiinsa ja lukitaan hakasten avulla. Kaikki sähköasennukset on tietysti valmiina, eli töpselit vaan kiinnitetään toisiinsa. Valmiiksi koottu infrasauna on kevyt liikuttaa kokoamisen jälkeen oikealle paikalleen.
The assembling is fast and simple. It can be done alone but a pair of extra hands is not too bad. Basically you just attach all the elements together and plug in the cables. When the infrared cabin is assembled, you can still easily move it to the perfect spot, it is not too heavy.
infrasauna

Infrapunasaunan ohjauspaneeli on oven vieressä, näyttöpaneeli näkyy myös sisäpuolella istuttaessa. Paneeli näyttää lämpötilan ja toiminta-ajan. Kun infrasauna on koottu, tarvitsee vain kytkeä sen virtajohto seinään ja voi alkaa nauttia infrapunasaunan hyvää tekevästä säteilystä.

You find the easy-to-use control panel in the front, the display is visible inside the cabin too. The panel shows you the temperature and the operating time. The Radiant infrared cabin is ready to use just in less than ten minutes after it is switched on. Then you can start to enjoy your well being.

infrasauna

Olemme nauttineet Harvian infrasaunasta todella paljon. Myös kesäaikana se on ollut kovassa käytössä. Mikäli pohdit infrapunasaunan hankintaa, ainakin voin kertoa, että toimitus ja kasaus eivät ole kummoinenkaan homma. Teimme kasaamisesta myös videon, josta näkee kuinka näppärästi asennus oikein kävi.

We have been really satisfied with our Harvia Radiant infrared cabin. We have used it almost daily in the summertime too. So if you consider getting one of these, you can see that the delivery and installation is very easy. Find here also a video of the assembly.

 

2 Comments

  1. Hei!
    Mahtuuko tuossa koossa istumaan jalat lauteilla ja nojaamaan seinään?

  2. Anne

    Jalat ei mahdu suorana, mutta jos ne on koukussa niin sitten.