Vaikka kuinka ihanaa on olla reissussa, niin kotonakin on. Viikonloppu on ollut kyllä aika kiva, vaikka ollaan oltu kaupungilla huitelemassa, niin on ollut myös rentoa kotoilua. Äsken sain päähäni kuvailla meidän makkaria iltahämärässä, sillä selattuani syksyn sisustuslehtiä, tuli sellainen hämyisten sävyjen hinku. Niitä meiltä löytyy eniten makuuhuoneen puolelta.

Olen vaihteeksi pedannut sängylle pehmoiset puuvillasatiiniset lakanat, sellaiset kun hotelleissa yleensä on. Ne ovat kyllä aika ihanat, vaikka olenkin vannoutunut pellavalakanoiden ystävä. Mutta onhan näissä oma pehmeytensä ja fiiliksensä. Koristetyynyinä on Marimekon vinoraitatyyny ja äidin kirjailema rakas tyyny. Interfacen sängynpäätyä jaksan edelleen ihastella, se luo niin kivaa tunnelmaa huoneeseen.

Täältä löytyy nyt monta tämänhetkistä lempparisävyäni. Seinien Laasti-sävy on just nyt mieleen kovasti, samoin harmaa, siniharmaa ja kameli. Sattumalta kotoiluasustanikin löytyy näitä sävyjä. Olin muuten lauantaina piipahtamassa Kupittaan puistossa siivouspäivän kirppiksellä ja löysin sieltä pari kivaa juttua. Vihreä maljakko onkin jo instagramin puolella esitelty ja tuossa sängyllä on toinen löytöni, Rörstrandin haaleansininen Swedish Grace-sarjan pikkukippo, jonka ostin viidelläkymmenellä sentillä. Se on niin kaunis.

Rakastan lukea syksyn sisustuslehtiä. Nyt on niin paljon ilmassa kaikkea inspiroitumista, liittyen töihin ja sisustamiseen. Ruotsalaiset lehdet ovat ihan suosikeita, kuten aina.

Tämä loppukesä / alkusyksy on kyllä ihana vuodenaika. Tuntuu että itsellä on intoa vaikka mihin. Kesän rentoilu on siis tuottanut tulosta. 

5 Comments

  1. Ihanan harmoonista, harmaa seinäsävy on tosi kaunis. 🙂 Kuvausassistentti on kuitenkin paras! <3

  2. Kaunista. Tyynyä oli kiva nähdä ja sitä oli mukava kirjoa. Maalaus antaa sopivasti väriä makkariin.

  3. Anne

    Kiitos äippä <3 Tyyny ja maalaus ovat ihania, ne tuovat sitä omaa tunnelmaa jota ei niin vaan kaupasta taiota!

  4. Syksy on vähän kuin uuden alku myös sisustuksessa! Ihana alkaa katsellä hämyisempiä sävyjä kotiin.