Minun oli pakko jakaa tänne omaan blogiini muutama kuva Muuton syksyn uutuusjutuista, olen nimittäin niistä niin innoissani. Meillä Sisustuksen Koodissa on myyty Muuton tuotteita ihan heidän alkuajoista saakka, ensimmäinen hittituote oli Four-vaasi, jossa on sellainen lasinen pallo sisällä. Muistan vielä kuinka Muuton Peter (yksi omistajista) treffasi minua ja Tomia Habitaressa kahvilapöydässä, mukanaan reppu tietokoneineen. Siinä sitten kannettavalta tutkailtiin heidän uutuuksiaan, sillä eihän tuolloin pienellä yrityksellä ollut satsata messuosastoon. Paljon on Muuto muuttunut tämän n. 10-vuoden aikana. On ollut ilo olla mukana alusta saakka.

Mutta palaan tuohon ylimpään kuvaan. Moni teistä jo tunteekin Muuton kovin suositut puiset Dots-koukut. Nyt heiltä on tullut metallinen versio Dotseista. Koot ovat vähän pienempiä ja sirompia. Odotan näitä ihan hulluna meidän liikkeeseen, pakko saada kotiin johonkin lajitelma noita. Kaavailen kullanvärisiä ja metallinvärisiä sekaisin meidän makuuhuoneen seinälle. Sopisivat ihanasti Laasi-sävyisen seinän somisteiksi.

”Pakko saada itselleni”- osastoa on tietysti myös hetki sitten saapuneet peilit. Sellainen meillä kotona jo onkin, nimittäin eteisen seinällä. Minun instagramista löytyy siitä jo kuva, blogiinkin on tulossa. Peilit ovat huikeita. Peilini kaveriksi haluan ehdottomasti tuollaisen pienen seinähyllyn, nyt täytyy vain päättää missä värissä ja koossa. Kätevät pikkuhyllyt ovat tämän syksyn uutta ja kovasti odottelen niitäkin Koodin hyllyille. Tässä joutuu ehkä vähän olla kärsivällinen, kun näitä uutuuskuvia julkaistaan, kestää silti hetki, että tuotteet ovat oikeasti kaupassa.

Ihasteltiin töissä myös Muuton uutta kevytlinjaista Outline-sohvaa. Kuinka upea se onkaan tuolla konjakin sävyisellä nahalla. Toki sohvaa saa myös kankaisena ja varmasti älyttömän kaunis myös esimerkiksi vaaleanharmaalla villalla. Kuvan matto meiltä jo löytyykin liikkeen lattialta, se on ihanaa helppohoitoista villaa. Tuttuja ovat myös Around-sohvapöytä ja kaunis kulho.

kuvat: Muuto

Uutuuksien helmiä on myös kuvan kepeälinjainen Compile-hyllysysteemi. Tätä saa myös mustana ja montaa eri kokovaihtoehtoa. Aivan ihana. Muodossa on jännittävyyttä, silti malli on mitä simppelein. Avohyllyt ovat tehneet paluun sisustukseen oikein ryminällä. Nyt ei enää kaikkea kaunista piiloteta ovien taakse, vaan käyttöesineistä luodaan tunnelmallisia somisteita sisustukseen. Olen aina fanittanut olohuoneessa yhtä avohyllyä.

(Tarkempia tuotetietoja näistä löytyy jo Muuton sivuilta ja jos innostuit jotstakin, niin Koodista voi tiedustella hintaa.)

Mitä pidätte näistä uutuuksista?

7 Comments

  1. Metalliset Dotsit näyttävät tosi kivoilta, ja avohyllyjä olen katsonut sillä silmällä. Tarkoitus olisikin laittaa jokin versio, mihin saisi sitten somistella kirjoja, tauluja ja koristeita harkitusti

  2. Todella hieno tuo metallinen sisustuksessa��

  3. Anne

    Ihastuin tosi paljon noihin metallisiin Dotseihin, en malta odottaa että saadaan niitä kauppaan 🙂 Avohyllyt tuovat kovasti lämpöä sisustukseen. Toki niitä täytyy vähän järjestellä ja pyyhiskellä, mutta toisaalta kun tavarat ovat esillä, niitä ei ehkä kerry liikaa, heh.

  4. Anne

    Juu, no jos hiuksia aletaan halkoa, niin tietysti metallinvärinen on huono ilmaisu, koska kulta ja pronssikin ovat metalleja. Mutta minusta metallinvärinen tässä tapauksessa oli hopeansävyiselle osuvampi ilmaisu, sillä se ei näytä kromiselta, alumiiniselta eikä harjatulta teräkseltä, saati hopealta tai alpakalta. Se näyttää sellaiselta perusmetallin väriseltä. Ehkä osa ymmärsi mitä tarkoitin…