Tiedättekö, minulla olisi kaksi erilaista asupostausta luonnoksissa, mutten viitsinyt laitella koko ajan pelkkiä vaatejuttuja. Niinpä nappasin pikaisesti töistä (Sisustuksen Koodista) muutaman kuvan. Tällainen pieni sisustuskevennys siis tähän väliin.

En tiedä miten se aika vaan hurahtaakin niin joutuisasti. Jotenkin hassua, että kesäaikaan meillä on töissä kiire ja silloin on aina jonkun loma päällä, eli vajaamiehitystä. Kiire on kyllä kivaa, mutta kieltämättä se verottaa vähän kaikesta ylimääräisestä, lähinnä someajasta. Mutta jahka rytmit palautuvat normaaleiksi, eiköhän minun somejututkin ala taas tihentyä.

Tuossa sohvakuvassa on joitakin Linumin syyskokoelman tyynyjä, niitä pastellin sävyisiä. Näyttävät aika freeseiltä harmaiden ja ruskeiden sävyjen seurana. Linumin kokoelma on niin upea, siitä on myyty jo paljon ja pitääkin pikimiten laittaa lisätilausta menemään.

Laittelin myymälään viitteellisen kattauksen ja koristelin sen Muuton Silent-maljakkoon asetellulla jouluruusun oksalla. Jotenkin hullua ostaa jouluruusua kesäaikaan, mutta ilmeisesti tämä on leikkokukkana ihan sesongissa nyt. On muuten ollut tosi kestävä leikkokukka. Piia Jaalan kukkakaupasta tietysti hain tämän oksan.

Hobstar-sarjan lasit ovat edelleen kovin suosittuja. Ovathan ne tukevia ja mukavia käytössä. Eikä valkoisilla astioilla ja kristallikuvioiduilla laseilla voi tulla kuin kaunista.

Koska meillä ei ollut Koodissa tabletteja tai pöytäliinoja, keksin laittaa Linumin pellavaiset West-keittiöpyyhkeet tableteiksi. Tuli minusta älyttömän kiva ja rento. Vähän erilainen kattaus. Kauniit pellavapyyhkeet voi siis hyödyntää näinkin.

Nyt on muuten se aika kun liikkeeseen metitään syksyn ostoja. Osa on tietysti jo tehtykin, mutta silti pitää vielä päättää mitä tilataan. On se jännä kun saa työkseen shoppailla ja valita kauniita esineitä. Tilasin tänään meille mm. Haylta uusia ruokailutuolimalleja ja pari uutta kevyttä nojatuolimallia. Niin ja betonikantisen sohvapöydän sekä postereita. Ja vielä Hayn tyynyjä, torkkupeittoja ja pientä tavaraa. Olihan siinä yhdelle päivälle taas syystilausta. Mutta aivan ihania jutskia tulossa. Ja Linie Designilta uusi kiva mattomalli, saa nähdä tuleeko siitä kilpailija Asko-matolle.

Olisiko teillä jotain toiveita mitä Koodissa olisi kiva nähdä?

6 Comments

 1. Anne

  Kiitos Suvi <3 vaikka kuinka haluaa pitää kesästä kiinni (lomaa jäljellä) niin silti se syksy hiipii varkain kaikkeen.

  Matto on kiva, laitellaan kuvia kun saadaan mallimattoja myymälään. Nyt on vain mallipaloja.

 2. Anne

  Hiih, kiitos sinullekin siis <3 Laitan varmasti kuvia kun mallimatot saapuvat. Askon kilpailijoita on nääs ehkä kaksi..

 3. Ihana tuo ensimmäisen kuvan sohva, taitaa olla Adean Band? Olisiko siitä saanut mittoja ja tietoja kankaasta ja väristä? Onko tuo divaaniosa 120cm syvä? Kiitos jo etukäteen 🙂

 4. Anne

  Juu, se on Adean Band, sillä leveämmällä käsinojalla. Muistaakseeni tuossa on kaksi 170 cm kokoista modulia, toinen normisyvä ja tuo divaaniosa se 120 cm syvä. Kangas on Das ja väri on se vaaleimman harmaa. 🙂