En ihan keksi parempaa tapaa viettää sateista sunnuntaipäivää, kun loikoilemalla liian pitkään sängyssä kahvin ja lehtipinon kanssa – katso vaikka kuva minun instagramista @muotimielessa. Siitä onkin hyvä siirtyä työhuoneeseen tietokoneen ääreen ja jatkaa inspiroivaa selailua netin puolella. Sieltä poiminkin teille jaettavaksi Pernille Teisbaekin kodista kuvia. Voit lukea jutun Elle Decorationin sivuilta tästä.

Neito on tuttu näky muotiviikoilla ja katumuotisivustojen tyylikuvissa. Itsekin olen häntä monta kertaa Pariisin muotiviikoilla kuvaillut. Pernillen koti jatkaa pukeutumistyylinsä trendikkään rentoa linjaa.

kuvat: Ditte Isager / Elle
Kaikenkaikkiaan kaunis koti ihanissa vanhan talon puitteissa. Vaikka kokonaisuudessa on paljon klassisia ja ajattomia juttuja, on kokonaisuus silti juuri tämän hetken sisustustrendien mukainen. Bongaa esimerkiksi: kultaa, konjakin väristä nahkaa, Beni Ouarain-matto, sinisiä samettityynyjä, pellavalakanat, kasettipaneelit seinissä, kaakelit tiililadonnalla, viherkasveja, ripaus puuta, kaktuksia, saviruukkuja, taidetta…
Ihanaa sunnuntaita!

3 Comments

  1. Ihana koti! Ja kiteytit just hyvin: Rennon tyylikäs. Mukavasti boheemi, I like. 🙂