pitsimekko

Viikonlopun ja pian alkavan loppukesäloman kunniaksi harvinainen mekkoasupostaus. Olen tosiaan tänä kesänä löytänyt farkkujen lisäksi muitakin kivoja asuvaihtoehtoja. Kuvan intianpuuvillainen pitsimekko on kesävaate parhaimmillaan. Kun on (olisikin) hellettä, se on mainio varvastossujen kanssa, mutta tällaisella viileämmällä kesäsäällä toimii myös lämpimän villatakin alla. Ei muuten tullut kylmä, vaikka oli hirmuinen tuuli.

Syyskesän kauneimpia juttuja ovat pihlajanmarjat. Rehevänpunaiset marjatertut hehkuvat niin kauniisti vihreyden keskellä. Täytyy muistaa poimia muutama oksa maljakkoonkin..

pitsimekko
(mekko Zara / villatakki Acne / tossut Superga / laukku Chloe)

pitsimekko

En ole tänä kesänä muuten muistanut montaa kertaa käyttää aurinkolaseja. Hassua, sillä yleensä en voi olla kirkkaassa auringossa ilman niitä. Minun piti ostaa tänä kesänä jotkut ihanat uudetkin, mutta sitten se jäi. En vaan keksinyt millaiset lasit olisin oikeastaan halunnut. Kuvan aurinkolasit on ostettu jostain ketjuliikkeestä muutama vuosi sitten.

pitsimekko
kuvat: Petri / Mr Coolpool  

Jännä ilma, välillä aurinko pilkahtaa kirkkaana ja seuraavassa hetkessä on ihan harmaata ja myrskyisää.

Tykkään itse tuosta asusta tosi paljon. Mitäs mieltä te olette?

8 Comments

 1. Oikein kiva ja rento asu 🙂 Sen sijaan minua arveluttavat kauniit mutta "karvaiset" villatakit: irtoaako niistä (paljonkin?) nukkaa alleoleviin vaatteisiin?
  – Seijahannele

 2. Anne

  Sä oot sellainen mekkotaituri <3 Kivaa sunnuntaita myös sinne!!

 3. Anne

  Kiitos, tämä on kyllä ihanan ilmava asu päällä 🙂 Ei irtoa, yhtään ei tähän mustaankaan mekkoon. Voi olla neuleissa eroja, mutta Acnen, Filipan ja Tigerin neuletakeista ei ainakaan irtoa minulla nukkaa vaatteisiin.

 4. Tarkoitus ei todellakaan ole olla epämukavan kommentin heittäjä, mutta kun kysyt, mitä mieltä ruudun tällä puolen, niin silloinhan pitää vastata : ))

  Tästä asusta en pidä lainkaan, ei se vaan sovi sinun tyyliisi, ei. Asu saa sinut ainakin 20 vuotta vanhemman "oloiseksi", tuo ON kaamea sana, joku on jonkun oloinen. Asu on sen luontoinen, että tulee mieleen lause: "joopa joo, nyt on menty jonkun lehden mukaan, katsomatta, onko tää oikeesti mun juttu". Tällainen mielipide täältä.
  Ystävällisesti,
  Hannele

 5. Anne

  Kuule, en tätä kommenttiasi pidä ollenkaan epämukavana. Minua ei haittaa jos jostain asusta kommentoi muuta kuin pelkkää ihanaa. Aina ei itsekkään tykkää omista valinnoista, ei siis voi olettaa että muut tykkäisivät jokaisesta asuvalinnasta. Kommentointi on aika yksipuolista, jos siinä ei tule kuin yksi näkökanta esille. Eli kiitos kun kerroit mielipiteesi vaatteistani 🙂 En itsekkään ole koskaan oikein kokenut mekkoasuja ihan omimmikseni, mutta tässä kyllä viihdyin kovasti.

  Kiitos vielä kommentistasi 🙂

 6. Löysin blogisi juuri äsken ja jäin lukemaan pitkäksi toviksi. Minä tykkäsin tästä asusta, ei tee mielestäni lainkaan vanhan "oloiseksi", vaan on yksinkertaisen nätti ja rento. Olen itse minimalistisen tyylin ystävä, ja vaatehuoneeni sisältö on musta-harmaa-valkoinen-beige-osastoa. Pitkät neuletakit ovat myös tykkäyslistalla, ne ovat niin monikäyttöisiä. Tuo Acnen on ihana. ♡

 7. Anne

  Hei aivan ihanaa kun löysit tänne ja kommentoit 🙂 Kiitos myös mekkomielipiteestä, itsekin pidin asusta kovasti. Ja minäkin olen yksinkertaisten asujen ystävä, minusta on kiva tuoda jollain ovelalla yksityiskohdalla ilmettä simppeliin kokonaisuuteen, kuten vaikka näyttävällä rannekorulla tai kankaan läpikuultavuudella. Pitkät neuletakit on huippuja ja olen ihan fiiliksissä tuosta Acnesta, niin kauan sitä halusin 🙂