Nyt jo kotona, mutta silti piipahdetaan vielä blogissa Kokkolassa. Nimittäin enhän voinut olla napsaisematta muutamaa kuvaa siskon kauniista kodista. Valkoinen Harmaja on varmasti teille kovin tuttu, niinpä minä kuvasinkin lähinnä kauniita yksityiskohtia. Tarkemmin kotia voi siis ihastella Suvin blogista.

Meillä on Suvin kanssa aina kaikenlaisia suunnitelmia ja pohdintoja, niin tälläkin kertaa. Piirrettiin ja pohdittiin ja äitikin oli mukana suunnittelemassa. Saapas nähdä mitä joskus saadaan aikaiseksi. Suvi oli meille Koodiin myös agenttina ja kävi puolestamme tutustumassa Hakolan huonekaluihin. Niistäkin täytyi vähän palaveerata. Välillä meidän jutustelut tuppaa menemään työnkin puolelle.

Ihailin myös Suvin kauniita asetelmia. Me kaikki perheen naiset taidetaan olla kovia asettelijoita. Minusta kotona saa olla viihtyisää ja kodikasta. On kiva että elämä ja kiinnostuksen kohteet näkyvät myös sisustuksessa.

Suvin ja Mankun saunatupa oli juuri remontoitu ja se oli kyllä todella upea. Heidän itse suunnittelemansa ja Mankun tekemä seinähyllykkö oli mieletön. Olen aina tykännyt kiinteistä kalusteratkaisuista, tässä sellainen on parhaimmillaan. Hyllyllä oli isännän mieleisiä somistuksia ja koko tilassa huima äänentoistojärjestelmä. Genelecin kaiuttimet ovat kyllä mahtavia, meilläkin nyt on niistä kokemusta omassa olohuoneessa.

Olipas kyllä tosi kiva taas käydä Kokkolassa.

2 Comments

  1. Isännän mieleisiä somistuksia …kaktus, toi hymyn huulille 😀
    Milla

  2. Anne

    Tosi kiva kun isäntäkin on kiinnostunut sisustuksesta 🙂 ja tosiaan, miehet yleensä pitävät kaktuksista, olen huomannut.