Hay mags soft sofa 
Tänään olen inspiroitunut erityisen paljon savuisesta väriskaalasta. Halusin ottaa teille vähän kuvia minua inspiroineista sävyistä ja somistelin töissä kuvia varten tällaista kokonaisuutta. Hayn vaaleanharmaa Mags Soft-sohva on verhoiltu vaaleanharmaalla villakankaalla. Se on kuulemma todella helppohoitoinen käytössä, ovat asiakkaat sanoneet. Villakangas onkin kiitollinen valinta verhoiltuihin huonekaluihin, etenkin kiinteäverhoiltuihin. Olen aina ihaillut tuollaista sarkamaista villakangasta. Valitsinhan juuri omaan uuteen sängynpäätyynikin vastaavan kankaan.

En ole pitkään aikaan ollut mistään tekstiileistä yhtä innoissani kun Linumin uudesta syyskokoelmasta. Se on minulle ihan yhtä mieletön kuin syksyn houkuttelevimmat villapaidat. Kasasin sohvalle Linumin hyllystä myyrän ruskean samettityynyn (jollainen muuten on siskoni olkkarissa Valkoisessa Harmajassa myös), lisäsin seuraksi muhkean luonnonvalkoisen ryijytyynyn (ihan mieletön) ja laskostin vielä villahuovan kokonaisuuteen. Tuo hennosti raidoidettu torkkupeitto on kyllä niin kaunis, katsokaa miten hienot värit sen reunakanttauksessa on, ripaus ruskeaan taittavaa raitaa – se yhdistyy niin kauniisti tuohon ruskeasävyiseen samettityynyyn. Minusta tuo kombinaatio on aivan ihana.

Hay mags soft sofa

Samaan savuiseen sävymaailmaan sopii RUM-sisustuslehdestä revitty sivu, jonka sujautin ByLassenin ohuisiin metalliraameihin. Noita raameja on kätevästi A4- ja A3-kokoisina. Kehys on tehty niin, että se tulee vähän ikään kuin seinästä ulos. Se on itse asiassa samanlainen kun ByLassenin peileissä oleva kehys.

Mitäs pidätte tällaisesta sävymaailmasta? Tuohon jos lisäisi jonkin värikkään tyynyn niin tunnelma muuttuisi tyystin. Tällaiseen pohjaan voisi lisätä minkä tahansa tehostevärin, kuten roosan, turkoosin, mintun, petroolin, oranssin, tummanvihreän jne.

Kyllä sisustaminen on aika mukavaa. Taidanko olla loman tarpeessa…heh.

15 Comments

 1. Kenen valmistama on sohvan vieressä oleva musta jalkalamppu? Sopisi täydellisesti meille.

 2. Teillä näyttää niin kauniilta liikkeessänne. Olisipa mukava joskus vierailla teillä. 🙂
  Anna-Mari

 3. Hei! Olen etsinyt perheellemme sohvaa, johon ei jää istumajälkiä. Meillä on tapana istua samoilla paikoilla ja sohvaan jää painaumia. Valkoinen nahkasohva oli pahin? Onko tämän sohvan kangas kestävä?

 4. Anne

  Eikö ja juu, tuo sohva on kyllä minustakin aika kiva 🙂

 5. Anne

  Tuo painaumaongelma ei tule kankaasta, vaan sohvan täytteistä. Pahimpia ovat vaahtomuovityynyt, sellainen kun menee liiskaan, ei sitä enää oikein saa muotoon. Kannattaa valita sohva jossa tyynyjä saa pöyhittyä ja niiden paikkoja vaihdeltua. Tai sitten tällainen ilman erillisiä istuintyynyjä oleva sohvamalli. Tämän sohvan villakangas on kyllä sitten kankaista ihan paksuimpia ja kestävimpiä. Valkoiset nahkasohvat ovat kaiken kaikkiaan vaikeimpia valintoja ja hoidettavia.

 6. Kiitos vinkistä! Olemme peruskorjaamassa vanhaa taloa ja sisustaminen tulee ajankohtaiseksi loppusyksystä. Tällä kertaa taidan olla viisaampi sohvahankinnan tehtäessä ja käyttää asiantuntijan apua. Ehkäpä näin saamme sohvan, joka kestää lapsiperheessä pidempään. Tulen silloin kyselemään lisää vinkkejä liikkeeseen..

 7. Anne

  Tervetuloa vaan juttelemaan sohvavalinnasta, autan mielelläni hyvän ja mieluisan sohvan valitsemisessa 🙂 Tosiaan, eihän sitä tiedä kaikkia sohvien ominaisuuksia, jos ei niihin erityisesti perehdy.

 8. Anne

  Hih, no arvasin 🙂 itse asiassa kun käsittelin kuvia, mietin että Suvi varmaan tykkää näistä sävyistä..

 9. Anne

  Kiva kuulla käytännön mielipidettä Adean Campista. Parhaan tiedon eri sohvista saakin aina oikeasta käytöstä, siksi pommittelen usein asiakkaitani sohvakysymyksillä. Kiitos Suvi!