”kaupallinen yhteistyö Sokos”

Ah, syksy on varmasti aika monen mieliaikaa pukeutumisen suhteen. Syksyn vaateuutuuksista hullaantuu aina ihan erityisellä innokkuudella. Minulla olikin hyvin aikaa nyt lomalla käydä fiilistelemässä yhteistyön puitteissa Sokoksen syysuutta. Paljon kivaa oli jo saapunutkin tavarataloon. Olipa Sokokselle tullut myös monta uutta vaatemerkkiäkin, kuten Ted Baker, Object, Pieces ja MAC.
Tänä syksynä minua selvästi viehättävät murretut värisävyt, kuten tiilenpunainen ja kirpsakka vihreä. Mutta olen myös erittäin fiiliksissä mustasta, sehän on niin perus, mutta kuitenkin aina uudenlainen.
Valkkasin tähän postaukseen muutamat suosikkini Sokokselle saapuneiden uutuuksien joukosta. 
Huomioi tarjous Sokoksissa:

15. – 21.8. S-Etukortilla kaikki normaalihintaiset naisten farkut, housut ja 
hameet sekä miesten farkut ja housut -20%
 

Syksyn ehdottomasti kiinnostavin farkkumalli on minusta mahdollisimman perus – eli suora yksinkertainen malli ja tasainen keskisininen pesu. Levikseltä bongasin kivan mallin, joka oli juuri tuota mainitsemaani tyyliä.

Mustat alaosat innostavat minua paljon. Omassa pukeutumisessani olen taas löytänyt ne uudelleen, ehkä suurimmalle osalle ne ovat olleet aina se olennainen juttu. Kangashousuissa on nyt vara valita itselleen mieluisin ja sopivin malli. Sokoksen uuden merkin Objectin valikoimista poimin tuollaiset hauskat kreppikankaiset väljät housut. Pidin kovasti vyötärön kangasnauhasta. 

Ribatut neulokset ovat nyt kovasti pinnalla. Itsekin huomaan hypisteleväni aina vaatekaupan rekeillä ribattuja pintoja. Kevyesti vartaloa myötäilevä neulos on usein vielä tosi pehmoinen ja ihana päällä. Ihan kuten kuvan Filippa K:n pooloneule. Se on uskomattoman pehmoinen ja ohut. Väri ihan supertyylikäs myös, tiilenpunainen, josta tulee mieleen pihlajanmarjat.

Pitkähelmaiset tuubihameet ovat myös palanneet, muistan aikoinani käyttäneeni tosi paljon tuollaisia hameita. Kuvan ribbineuloksinen tuubihame on Piecesin, joka myös kuuluu Sokokselle saapuneisiin uusiin tuotemerkkeihin.

Talven yksi mielenkiintoinen materiaali on vienosti kahiseva liukas tafti. Tiger of Swedenin laskoshame on kiva kontrasti esimerkiksi pörröneuleelle tai collegelle. Tällainen hame on myös tarvittaessa tosi juhlava, kun siihen yhdistelee vaikkapa pitsitopin. Pidän kovasti vyötärön laskostuksesta, itse pukisin tämän niin, että paita on hameen sisällä, jotta kaunis vyötärö jää näkyviin.

Ja sokerina pohjalla ihan mielettömän ovela laukku. Tiger of Swedenin nahkaisessa olkalaukussa on sitä jotakin. Kirpsakka vihreä väri näyttää jännältä, mutta laukun malli tekee siitä kuitenkin asiallisen tyylikkään. Tämän ostaisin enemmän kuin mielelläni itselleni, jään harkitsemaan vakavasti. Tällaiset asusteet ovat kyllä vaatekaapin helmiä. Kun ei jaksa miettiä asua, vaan pukeutuu turvaneuleeseen ja farkkuihin, voi heittää olalle näyttävän laukun ja koko ilme on tarkkaan harkitun tyylikäs.

Mun syksyn suosikkijuttuja ovat mm. mustat alaosat, perusfarkut, ovelat asusteet, ribbineulos, satiinipinnat ja pooloneuleet.

2 Comments

  1. Kiitos esittelystä. Linkit suoraan tuotteeseen olisivat kivat, mutta se ei taida onnistua, koska esimerkiksi tuo Tigerin kahisevakankainen laskoshame ei ole lainkaan verkkokaupassa – en ainakaan minä sitä löytänyt. Muistatko muuten mallin nimen? En ole nimittäin löytänyt hametta miltään muultakaan verkkosivulta. Haluaisin nähdä sen kunnolla.

  2. Anne

    Kiitos itsellesi kommentista 🙂 Tosiaan, kaikkia Sokoksien tuotteita ei ole saatavilla heidän verkkokaupastaan, näin suorien linkitysten teko ei oikein onnistu. Tigerin hameen nimi oli muistaakseni Rica.