Stella McCartney Falabella

Kappas, nappasin taas töistä lähtiessäni muutaman asukuvan. Mikä hirmuinen kesämyrsky tänään olikaan, täytyi valita lämmintä päälle aamulla. Muhkea villatakki oli oikein omiaan tänään. Tiedättekö, minulla on vielä kaksi viikkoa kesälomaa jäljellä, eli tämän viikon jälkeen voisi jo alkaa lämmetä tuo sää.

Stella McCartney Falabella
(neuletakki Acne / t-paita HM / bralette Samsoe&Samsoe / farkut Monki /
 laukku Stella McCartney / ballerinat Balenciaga)

Tämä asu on kyllä niin perus kun voi olla. Valkoinen teeppari ja farkut, lempikombinaationi aina. Vaihtelua tulee läpikuultavasta paitamateriaalista ja farkkujen tasaisesta vaaleansinisestä väristä. Teepparin alla on musta bralette, tykkään siitä että se kuultaa kankaan läpi. Jos muuten etsitte ihania braletteja, niitä löytyy Samsoe&Samsoelta, omani ostin Elementistä täältä Turusta. 

Monki farkut

Olen haaveillut tuosta Acnen Raya-neuletakista varmaan parisen vuotta. Nyt päätin sen vihdoin ostaa itselleni ja onhan se aika ihana. Olen hehkuttanut jo teille monta kertaa ihania paksuja neuletakkeja, mutta sellainen vaan on niin monikäyttöinen vaate.

Monkin farkuista tykkään paljon korkean vyötärön takia, muutenkin malli tuntuu istuvan hyvin omalle kropalleni. Näissä on vähän vajaamittainen lahje ja hitusen alaspäin levenevä. Minulla on samat farkut myös mustanharmaina, mutta jostain syystä tämä sininen on vielä kivempi, kangas näissä on pehmoisempi ja laskeutuvampi. 

Stella Mc Cartney Falabella

Kädessä kannoin tänään Stellan Falabelia, se sopikin kivasti Balenciagan ballerinoihini. Laukku on ihan ehdoton suosikkini edelleen. Jostain taisin lukea että Falabellat ovat nyt Tukholmassa tosi suosittuja. En kyllä ihmettele, niin bueno veska.

Mitä pidätte simppelistä asusta?

8 Comments

  • Se on jännä miten erilaisia variaatioita saakaan ihan valkoisesta teepparista ja farkuista. Suosittelen kovasti tuollaista pörröistä ihanaa neuletakkia, myös Filipalla ja Tigerilla vastaavia ihania 🙂

  • Kiitos Riikka 🙂 ja tuo neuletakki on haaveiden täyttymys, varmasti pidän sen puhki, heh.

 1. Kiva asu ja tuo neuletakki on aivan ihana. Olis kyllä tällaiselle vilukissalle soppeli. Muuten tuli käytyä Kuninkuusraveissa, mutta aikataulu ei valitettavasti antanut myötä yhtään…joka paikkaan kauheat jonot. Hotellimme sijaitsi aivan siinä teän liikkeen lähellä. Sunnuntai aamuna kävin nopsaa kurkkaan ikkunasta ja hyvältä näytti liike. Käsimatkatavarat oli vain mukana lentokoneessa, joten pahemmin sieltä ei olisi kyllä voinut ostella…ainahan voi käydä ihastelemassa :). Lauantai-iltana mentiin kattoon Jari Sillanpäätä Paavo Nurmen kentälle, niin siinä samalla bongasin liikkeenne 🙂 On teillä ihana tuo Aurajoki, aivanko olisi ollut ulkomailla kun illalla sitä pitkin käveli. Turku on kaunis kaupunki.

  • Niin suosittelen tuollaista villatakkia, ja vielä laadukasta. Mulla on viime talvelta pari Lindexin "jäljitelmää" mutta ei ne ihan tälle vedä vertoja.

   Harmi kun et ennättänyt poiketa, olisi ollut mukava nähdä! Mutta kiva jos teillä oli mukava Turku-visiitti. Kesällä joen ranta on kyllä huikea.

 2. Neuletakki ja t-paita ihan jees, mutta farkkujen väristä en pidä, tummemmat, epäsopivasti kulutetut sopisivat paremmin, lisäksi valitsin asuun vaalean braletten.

  • Kiitos 🙂 Juu, totta että nuden värinen bralette olisi myös sopinut, mulla on siis tuo sama sellaisessa neutraalissakin värissä. Ja tosiaan vähän perinteisemmät kulutetut farkutkin olisi sopineet. Tässä tapauksessa juuri pidin siitä, että musta bralette kuulsi ohuen teepparin läpi ja että farkut olivat tuollaiset epätavallisen sävyiset. On niin kiva kokeilla jotain muuta kuin sitä ihan perusvalintaa. Juuri noilla kahdella mainitsemallasi asialla tästä perusasusta tuli vähän mielenkiintoisempi. Mutta ymmärrän toki pointtisi 🙂

Write A Comment