Kun minulla on vapaapäivä liikkeestä, tykkään olla mahdollisimman mukavissa ja rennoissa vaatteissa. En yleensä meikkaa ollenkaan, jos jotain niin sutaisen huulikiiltoa kauppareissulle. Hiukset laitan useimmin pään päälle nutturalle, näin ne eivät häiritse touhuiluja. Ihailen esimerkiksi Hennaa, joka panostaa kotivaatteisiinkin. Itse valitsen aina lötkähtäneet college-housut ja rennon paidan. Kun käyn asioilla, vaihdan lökärit farkkuihin, siinäpä se.

Nämä kuvat ovat eräältä vapaapäivältä, jolloin olin menossa kauppareissulle. Jalassa pinon päällimmäiset farkut, jotka kiskaisin olohousujen tilalle. Villapaidan alle sujautin armyvihreän paitiksen, tuli heti pukeutuneempi olo. Päivä oli niin tuulinen, että muhkea villapaita oli tarpeen, sillä kauppareissun lomassa tuli ihailtua vähän maisemiakin.

 (paitis James Perse / villapaita Filippa K / t-paita HM / farkut Mango /
 laukku Chloé / tossut Superga / aurinkolasit Miu Miu)

Tykkään paljon tästä loppukesän luonnosta. Se valmistautuu kauniisti syksyyn. Kaikki tuntuu erityisen rehevältä. Lehdet ovat syvän vihreitä ja heinät kullankeltaisia. Vaikka useimpien kasvien kukinta on jo päättynyt, luonto on niin kaunis.

kuvat: Petri / Mr Coolpool 
Kuvaajan pysäytin kesken pyörälenkin napsimaan näitä asukuvia. Samalla ihasteltiin kauniita maisemia. Itsehän jatkoin autolla kauppaan ja toinen suhahti matkaan pyörällä lenkkiään jatkaen. Täytyisi itsekin satsata enemmän pyöräilyyn, lähiympäristössä on kauniita paikkoja, joita pääsisi ihailemaan ihan eri fiiliksellä. 
Nyt kun olen lomalla, täytyy koluta lähitienoota tarkemmin. Instagramista @muotimielessa voit bongata kauniita paikkoja joissa on tullut piipahdettua.
Kivaa viikkoa vaikka vähän vettä sataisikin!

2 Comments

  1. Anne

    Tai se on oikeastaan paitis, vaikka näyttää vähän armytakilta. Ostin sen monta vuotta sitten, mutta tällaiset on tavallaan aina muotia 🙂