Jippii, jokasyksyinen Pariisin muotiviikkomatka on bookattu. Täytyyhän sitä päästä taas lepuuttamaan aivoja ja keräämään inspiraatiota. En malta odottaa kaikkia ihania Pariisi-juttuja ja tuttuja. Tässäpä kuvia viime syksyltä, näitä on aina kiva katsella, vaikka muoti tavallaan kulkee lujaa, tyyli pysyy aina ja ei se kierto kokonaisuudessaan lopulta kovin nopeaa ole.

Mitäs näistä huomioisin tähän syksyyn; ainakin pantterikuosin paluu, klassisen kamelin sävyn ja muutenkin maanläheiset värit, kerrostus, punainen… Seuraatteko te ahkerasti muotiviikkojen street style-kuvia eri kanavissa?

3 Comments

  1. Mielenkiinnolla odotan reportaasia. Viime vuonna raporttisi oli niin hyvä varsinkin streetstyle osineen. Lisää niitä kiitos.

  2. Ja täällä toinen.Olen myös aina lukenut Pariisin jutut ja varsinkin kuvia odotan.Antoisaa
    matkaa.
    T.AM

  3. Anne

    Kiitos teille molemmille kommenteistanne ja pahoittelut kun meinasin unohtaa vastata. Joskus livahtavat ohi, vaikka toki luenkin kommentit aina innolla sydän sykähdellen. Niin mahtava kulla että pidätte Pariisi-reportaaseista, tulossa siis sellaista!