”yhteistyössä Festivo”

Olen kyllä suuri sujuvan arjen puolestapuhuja. Rentoudun parhaiten puuhastelemalla kotona. Blogistakin on varmasti välittynyt teille viehätykseni tavallista arkea kohtaan. Kun oppii rakastamaan omaa arkeaan ja sen perusasioita, osaa varmasti iloita erityisen paljon niistä juhlavammista hetkistä ja kokemuksista. Arjen vaivattomuus on minulle suuri ilo. Yksi tärkeimpiä arjen paikkoja minulle on keittiö ja jos se ei toimi jouhevasti, on arjessa ainakin pienenpieni särö.

Olen kirjoitellut teille aikaisemminkin ihanasta Festivo -kylmiöpakastimestamme, tässä ja tässä. Festivo on kyllä vaatimattomastikin sanoen parantanut arkeamme päivittäin. Entiset kylmälaitteet muovisine osineen ja heppoisine olemuksineen ovat onneksi muisto vain. Tilalla on suomalainen komistus, jonka metallinen runko ja lasihyllyt ovat tukevat ja vahvat.

Arkea helpottaa huomattavasti Festivo-kylmiöpakastimen tilavuus, ei tarvitse tuskailla mihin sijoittaa ison kauppareissun ostokset tai viikonlopun vieraille varatut tarjottavat. Tuore liha ja kala säilyvät nollatilassa parhaalla mahdollisella tavalla ja vihanneslaatikon antimet säilyvät freeseinä pitkään.


Puusepän tekemä juureslaatikko on Festivon vakiovaruste. Täällä meillä on perunat, sipulit, porkkanat ja muut juurestuotteet. Lokerointi säästää myös tilaa, sillä organisoiti tässäkin asiassa on plussaa. Varsinaisilta kylmiön hyllyiltä ei tarvitse etsiä ruoka-aineita. Tulee muuten siivottua vanhentuneetkin tuotteet nopeammin pois, kun eivät ole hautautuneina jonnekin peräosaan.

Läpinäkyviä ovilokeroita tulee pyyhittyä usein. Tiedättehän miten niihin aina valuu sinappia, balsamicoa, soijakastiketta jne. Eivätpä katoa valkoisten muovilaatikoiden uumeniin, vaan siivousintoilija bongaa turhat tahrat hetimiten ja pyhkäisee ne (lähes)tuoreeltaan pois. 


Kuvassa jääkaappi on täytetty meidän viikonlopun ruoilla ja onpa siellä myös poikkeuksellisesti itse tehtyä omenapiirakkaa, vispipuuroa ja edellispäivän kattilaruokaakin. En ole vieläkään kyllästynyt siihen, että kun avaan kylmiön oven, edessä on väljästi järjestelty kylmätila.

Festivo on mukana tällä viikolla starttaavilla Habitare-messuilla (osasto 7c49), käykäähän ihmeessä hypistelemässä laitteita livenä jos satutte messuilla piipahtamaan. Kuulin muuten, että edellisillä Habitare-messuilla moni oli käynyt Festivon osastolla luettuaan minun tekemäni postauksen kylmälaitteista. Festivoita kun on useita värejä ja kokoja, joten kaikenkokoisiin keittiöihin löytyy varmasti loistava vaihtoehto.

Onko teillä arkea ilostuttava kylmälaite?

Tehtiin muuten videokin Festivosta, kurkatkaahan tästä:

2 Comments