Meidän makuuhuone on vieläkin vähän vaiheessa. En ole jaksanut paneutua kunnolla sen viimeistelyyn. Periaatteessahan siellä on kaikki ihan kunnossa, mutta jotenkin lopputulos ei ole ollut tähän huoneeseen ihan täydellinen. Hayn Tray-pöydät sängyn vierustalla ovat hitusen suuret tähän huoneeseen, ne on aikanaan hankittu paljon suurempaan makuuhuoneeseen. Myös yöpöydillä olevat Tolomeo-valaisimet ovat alkaneet jo vähän kyllästyttää, ovathan ne olleet meillä yli 15-vuotta. Edelleen siis pidän niistä paljon, mutta saahan sitä joskus vaihtaa hyvänkin toiseen.

Innostuin pari päivää sitten kokeilemaan olohuoneen pyöreää Saarisen pikkupöytää toisen Tray-pöydän tilalle. Samalla napsaisin olohuoneen hyllystä pienen Tolomeo-nipistinvalaisimen kokeiluun. Makuuhuoneen ilme keveni ihan älyttömän paljon tällä kiepautuksella.

Sänkyyn olen pedannut pitkästä aikaa tummanharmaat pellavalakanat. Tällaiseen hämyiseen syysilmaan ne passaavat kerrassaan täydellisesti. Täytyykin sytytellä kynttilöitä ja ja lueskella sängyssä, nyt nimittäin tunnelma suorastaan kutsuu sellaiseen.

(sängyn villakangasverhoiltu pääty Interface / lakanat HM / torkkupeitto Ratzer / 
valaisimet Artemide-Tolomeo Pinza ja Tavolo / kynttilänjalka Muuto)

Kokoharmaa väriskaala on seinien Laasti-sävyn seurana trendikäs. Aika helppoa sisustaa käyttäen vain paria eri harmaan sävyä. Tehosteena ripaus valkoista, se raikastaa. Taidan antaa makkarin olla tässä asussa jonkin aikaa.

Mietiskelen edelleen uusia yöpöytiä ja yövalaisimia. Nyt niillä ei kuitenkaan ole kiire, kun tämä kokeilu onnistui näin hyvin. Sitäpaitsi sain olohuoneeseenkin vaihtelua, sillä toinen Tray siirtyi sinne. Järkkäilyistä tulee kivasti lumipalloefekti, mutta sisustusintoiselle se sopii kyllä mainiosti.

Mitä mieltä te olette harmaasävyisestä kokonaisuudesta ja kevennetystä yöpöydästä?

10 Comments

  1. Kyllä se on niin, että mitä tahansa sinä teetkään tällä sisustuksen rintamalla, lopputulos näyttää Aina hyvältä. Aina. Se on kai se "magic touch".

  2. Ihastelin jo Instan puolella täät harmaata makkaria. Ja nyt ihastelen edelleen. Harmaat sävyt ovat niin rauhoittavia ja samalla kauniista valkoisen seurana. Tuo pöytä sirona sopii hyvin yöpöydäksi.

  3. Kauniilta näyttää! Tuo tulppaanipöytä on omalla pakko saada -listallani ?

  4. Anne

    Tää harmaus on kyllä oikeastaan aika rentouttava tunnelmaltaan, etenkin tällaiseen harmaaseen syksyyn liitettynä, outoa mutta toimii. Ehkäpä tuo pyöreä pöytä saa jäädä tuohon. Kaavailin toiselle puolelle varastosta löytyvää Muuramen pientä seinälokerikkohyllyä, se sopisi juuri mitoiltaan sängyn ja ikkunan väliin. Jos myös vaihtaisin välillä yövalaisimetkin seinämallisiksi. Kiva välillä vähän muuttaa juttuja 🙂

  5. Anne

    Kiitos Riikka 🙂 Saarisen pöytä on kyllä ollut yksi niistä hyvistä vanhoista ostoksista, ei kyllästytä vaikka se on ollut myös meillä sen reilut 15-vuotta.

  6. Kiva on tuo pyöreäkin pöytä, mutta Tray pöytää en vaihtaisi pois oman sängyn viereltä. Olen jo hieman miettinyt toisen samanlaisen hankintaa, se pääsisi sitten sohvan läheisyyteen. Milloin sitä oikein pääsisi Turkuun?