Joskus jokin pieni juttu saa minut innostumaan, tai aika useinkin, pienistä asioista on ilo ammentaa, eikö se niin mene. Eilen innostuin Turun Taidemuseon näyttelylistan mukana tulleista korteista, etenkin Helene Schjerfbeckin ihanaa teosta kuvaavasta taidekortista. Olen aina fanittanut Helenen taidetta. Teoksissa on kaunista kaihoa, eteerisyyttä ja ne pysäyttävät toiseen maailmaan. Käyn ehdottomasti nauttimassa tästä näyttelystä.

Helene Schjerfbeckin näyttely Turun Taidemuseossa 16.9.2016 – 29.1.2017

Helenen kauniista taiteesta inspiroituneena, halusin tehdä asetelman. Yksinkertaisen ja harmonisen, jossa on tämän hetkisiä lempisävyjäni. Sininen nousi yllättäen mieleeni erityisen viehättävänä. Välillä on kiva ilmaista itseä tällaisella fyysisellä tavalla, minä kun en osaa piirtää, maalata tai musisoida.

(neuletakki Acne / t-paita HM / housut Acne / tossut Superga)

Aamulla olin ilmeisesti edelleen sinisen viehätyksessä, kun valitsin pitkästä aikaa ylleni Acnen kuviolliset housut. Nämä ovat jo vuosia vanhat, en ole paljon housuja edes käyttänyt, mutta jostain syystä niistä ei ole tullut luovuttua. Oikeastaan taisin tänään ihastua niihin uudelleen.

Käväisin lounastauolla kaupungilla ja piipahdin Biodellyn kivijalkamyymälässä tutustumassa Absolution luonnonkosmetiikkasarjaan. Tätä sarjaa en ole vielä kokeillutkaan, joten mukava päästä testailemaan uusia tuotteita*saatu. Oli pakko kuvata nuo superkauniit pakkaukset. Luonnonkosmetiikka on kyllä selvästi vallannut ihonhoitotuotehyllyni.

Asun värejä en ole yhtään taas miettinyt kuvan somisteisiin, mutta tässä näkee, että jos jotkut sävyt ovat mielessä, ne toistuvat helposti monessa yhteydessä.

Sinisävyisin tunnelmin toivottelen teille kaunista viikonloppua!

2 Comments

  1. Anne

    Niinpä! Täytyy ehdottomasti mennä nauttimaan tuosta näyttelystä!