Perjantain puuhana siivosin töissä paikkoja ja innostuin vähän stailaamaan ja somettamaan. Te jotka seurailette minua instagramissa, olettekin ehkä jo kurkkineet somistushommiani kuvista ja Stories-tarinastani. Hääräilin muiden töiden lomassa pitkin päivää ja oli kyllä kiva päästä vähän kokeilemaan miltä juuri saapuneet jutut näyttivät kuviin aseteltuina. Mukana oli pitkästä aikaa Olympus-kamerani ja sen näppäryydestä innostuneena kokeilin pienimuotoista videointiakin. Instassa on lopputulosta. Tänne en viitsi vielä tekelettäni pljäjäytellä. 

Kävin nappaamassa Piia Jaalan kukkakaupasta muutaman pienen viherkasvin somisteeksi. Ihastuin tuohon kolmikkoon tosi paljon, taidan loihtia kotiinkin samantyylisen asetelman. Erittäin houkutteleva on myös tuo Tray-pöydän uusi värisävy, se on pehmeän vaaleanharmaa. Voisin sanoa sävyn sopivan mihin tahansa sisustukseen, se ikään kuin katoaa pehmeästi taustaansa. Tarvitsisin kyllä tuollaisen kukkapöydäksi, harkitsen vakavasti josko ryöstän meidän makuuhuoneesta toisen Trayn ruokatilaan viherkasveille ja kokeilen tilalle jotain muuta yöpöytää..

Sain aamulla töissä Tomilta kehuja siitä, että kerrankin kuljin mekossa. Villamekko ja paljaat sääret ovat ehkä parasta pukeutumisrintamalla juuri nyt. Moni on varmasti kanssani samaa mieltä näiden säiden ihanuudesta pukeutumisen kannalta. Saa nauttia syksysistä neuleista, silti voi muuten pukeutua kesäisesti.

Olen tainnut tarjoilla teille savuisen harmaata väriskaalaa aiemminkin, se vain ihastuttaa kovasti. Pinnalla oleva savuisen lämmin harmaa ja hiekkainen beige ovat ihan lempparivärejäni. Tässä ei ole kovia kontrasteja, vaikka mukana onkin ripaus mustaa Crinolette-tuolin muodossa, samoin postereiden kehyksissä.

Sisustuksessa minua ihastuttaa tällaisen pehmeyden lisäksi myös värit. Voitteko uskoa, että olen alkanut haaveilla värillisistä (yksivärisistä) lakanoista makkariin. Onneksi sisustustrendeissä ollaan menty kohti runsautta ja kodikkuutta.

Ihanaa viikonloppua!

4 Comments

  1. Hei Anne! Tosi ihana villamekko, saako kysyä mikä mekko kyseessä? Itselle etsinnässä rento neulemekko ja tuo näyttää juuri täydelliseltä:).
    – Merja

  2. Anne

    Välillä onnistun valitsemaan mekonkin päälle 🙂 Liikkeessä on mukava laitella syystunnelmaa, pikku hiljaa se rakentuu.

  3. Anne

    Heippa Merja 🙂 Mekko on viime talvena ostettu COS-liikkeestä. En tiedä onko siellä ihan samaa, mutta yleensä heillä on tuon tyylisiä villamekkoja valikoimissa. Tämä on vähän kuin jättivillapaita. Väriltään tummansininen.