”kaupallinen yhteistyö Sokos”
Käväisinpä taas Sokoksella yhteistyön merkeissä valitsemassa omia suosikkejani vaatepuolelta. Vaikka nyt on ollut superlämmintä, aamuisin on aika viileää ja tulee väkisinkin ajatuksiin syystakkiin pukeutuminen. Niinpä katseeni osuikin takkeihin. Muutamiin Sokoksiin (Turkuun, Jyväskylään ja Ouluun) on saapunut Ted Bakerin tuotteita. Heidän suosituimpiin tuotteisiinsa kuuluvat vyöllä kietaistavat kauniit villakangastakit. Valkkasin kuviin tuon lyhyen ja ihanan kevyen villakangastakin.
Takissa on ihana kukkasin koristeltu vuori. Ihastelen aina vaatteita, joiden huolella harkitut yksityiskohdat jatkuvat myös näkymättömämmälle puolelle. Takin villakankaassa on mukana kasmiria, sekin pieni yllellinen lisä fiilikseen ja tuntuun.
Ted Bakerilla on myös viehättäviä asusteita. Kukallinen meikkipussi on niin söpö, että se käy ihan hyvin myös vaikka iltalaukusta.

Mitä luulette, voisinko poimia syysvaateihanuuksia ja jättää huomiotta pörröisen pehmeän harmaan neuleen. Tämä Tiger of Swedenin neule on mieletön. Samasta materiaalista on myös neuletakkia. Aivan täydellinen, kotiuttaisin varmasti, ellei kaapissa olisi juuri melkein identtinen. Sitä pidin koko viime talven ja varmasti myös tämän tulevankin talven. Voisi sanoa, että tällaiset neuleet ovat tulleet jäädäkseen perusvaatevarastoon. Olen myös huomannut, että nämä myydään aika nopeasti loppuun, joten ei kannata harkita liian kauaa jos näihin ihastuu ja oikea väri ja koko sattuu kohdalle.

Minun edellisessä postauksessani näitte oman tikkisen bomber-takkini. Se on tosiaan ollut aivan ihana. Bongasin Sokokselta vastaavan Pieces-merkiltä. Tykkään yhdistellä omaani niin hame- kuin farkkuasuihinkin. Bomber on myös tosi kiva vaikkapa pikkumustan päälle puettuna.

Ted Bakerin pikkulaukku on herkullisen sinilila. Sävy on niin hillitty, että se on melkein kuin musta laukku vähän jännittävämmässä muodossa. Itse kokeilisin perusneuleen ja farkkujen kaverina, mutta onhan tuo tietysti aivan mieletön juhlalookissakin.

Lopuksi vielä supertrendikäs kombinaatio; pitsiset spagettiolkaintopit on nyt erityisen muodikasta pukea t-paidan tai poolon päälle. Kuvan istuva t-paita on Filippa K:n ja toppi Objectin. Toki pitsitoppi on mitä mainioin esimerkiksi muhkean villatakin alla tuomassa kontrastia. Nyt on kyllä itselleni iskenyt jonkinlainen toppivillitys. Hassua että se tuli näin syksyllä, mutta onneksi on kerrospukeutuminen.

Haluan vielä vinkata, että Sokoksissa on nyt 15.-18.9. Ladies First-  naisten oma viikonloppu. Luvassa on erilaisia esittelyitä, tapahtumia ja tarjouksia. Sokoksen sivuilta löydät päivittäin vaihtuvat huippuedut. Huomasittehan myös, että Sokos on mukana Gloria Fashion showssa!

2 Comments

  1. Miten se onkaan niin, että katse kiinnittyy aina siihen harmaaseen neuleeseen, vaikka niitä löytyy kaapista jo aivan tarpeeksi, heh!

  2. Anne

    Sanos muuta, enkä ikinä kyllästy harmaaseen – koska olen jo niin monta monta vuotta aina vaan rakastanut harmaita neuleita 🙂 sama muuten pätee farkkuihin, niihin kiinnittyy aina katse, vuodesta toiseen. Eli kaksi varmaa suosikkia kautta aikain – harmaa nele + farkut.