”kaupallinen yhteistyö Sokos”

Syksyllä alkaa meidän keittiössä tapahtua enemmän kuin kesällä konsanaan. Vaikka rakastamme terassikokkailua, on vähintään kiukkuisten ampiaisten aikaan hivuttauduttu ruoanlaittopuuhiin keittiön puolelle. Kesän grilliherkutkin alkavat tuntua jo nähdyiltä tähän aikaan, tekee mieli kokeilla sesonkiin sopivia täyteläisempiä ruokia. On myös aika tarkistella millaisia välineitä kaapeista löytyykään. Tarvitaan ainakin uusi paistinpannu, eikä muutama pieni kuho ja raikas keittiötekstiilikään olisi pahitteeksi. Vaikka vain syysfiiliksen vuoksi.

Yhteistyön myötä kävin ihailemassa Sokoksen syysuutuuksia kodinosastolla. Tällä kertaa poimin kotimaisilta suosikeiltani uutuuksia kuvauslainaan.

Fiskarsin kiinnostava syysuutuus on Hard Face-sarja, josta löytyy keitto- ja paistoastioita. Muotoilu on tarkkaan harkittu, modernin tyylikäs. Sille onkin myönnetty arvostettu Red Dot-palkinto. Sarja on valmistettu Suomessa Sorsakosken tehtaalla. 

Taisinpas löytää meidän seuraavan paistinpannun. Niin ihanalta tuo Hard Face-pannu tuntui kuvaustestailuissa. Sarja on suunniteltu vaativallekin kokkaajalle. En tiedä kuinka vaativia me olemme, mutta tottakai arvostamme kestäviä ja laadukkaita kokkailuvälineitä.

Marimekon upeat uudet syyskuosit näkyvät myös keittiötekstiileissä. Olen ihan fiiliksissä tuosta pikkukuvoisesta Kopeekka-kuosista. Syksyn herkulliset täyteläiset sävyt taas toimivat mahtavasti Pieni Tiara-kuosissa. Voisin hamstrata keittiötekstiileitä vaikka kuinka. Toisaalta vanhimmasta päästä niitä saakin aina uusia, sillä käyttöä ja pesuja tulee paljon.
Tein pienen koekattauksen kun bongasin Sokokselta Fiskarsin Norr-sarjan pihviaterimet. Kannattaa kokeilla teräviä aterimia myös esimerkiksi pizzakattauksissa. Puukahvat ovat klassisen kodikkaat. Marimekon Kopeekka-keittiöliinat taipuvat mainiosti myös kangasservieteiksi. Täydensin kokonaisuutta omilla Iittalan Kastehelmi-sarjan laseilla ja kipoilla. 
Kastehelmi-sarja ihastuttaa minua kovasti. Kuvan osaset ovatkin omiani, mutta toki Sokokselta näitä saa ostaa. Kekkasin kokeilla tuikkukuppeja sormisuolalle ja sormimausteelle sekä silputuille yrteille. Kaikkia voisi sipaista vaikka vastapaistetun pihvin päälle.
Onko teillä ostoslistalla uusia keittiötarvikkeita? 

2 Comments

  1. Anne

    Täydellinen paistinpannu olisi tosiaan hankintalistalla. Taidan kääntyä tämän Fiskarsin puoleen 🙂